嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   
2 x- v4 }& H* P* T4 U" @% O雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
! W% j5 q3 E1 K8 Z$ m5 t
; e/ O- p2 @8 K" Q所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   # C9 x3 V3 e2 t' Z! {
同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
; ?, j0 t+ D0 x4 }/ d+ n" s/ v7 v9 U
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾9 Q1 ~+ z  G0 ]5 P
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲
4 |8 W# D, l9 ~' U, f6 v( k有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   
2 p3 r% _/ U6 [  Y# U, ?  M+ E我想試下洗多啲會再透啲
0 ?5 `- @1 h+ H1 j3 `有一套每次有機會都拎埋去洗
" x* K7 K1 {, r- c" s
姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   
! u9 |( y1 o0 n順便洗衣服嗎?1 a- b- ^6 y+ b" Q2 S( E- l: g
只有夏天可以這樣做吧
, c6 h1 ?1 m' A! g: I係呀!7 {/ B- Y9 b6 s, O7 ]$ Z
冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   
0 U- R# x: a8 n, q好好身材好羨慕>
* y' s; v. G1 W! e8 Z我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   
) g; }$ v5 n# h. y& |* q. Y# S嘩!姐姐激正牙!
4 ^, Y( b; J, Z/ H& V' H校服濕咗是不是又重又難除的?
+ q( t% `4 q- q6 z; m7 E) d1 }
不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   & U1 H$ G% L1 f, T6 S$ S5 K
雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
! L" P- |4 Z1 t0 L0 J8 V
未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   1 a) [# n) j: Y! W+ j
小心冷親~~~~~~
" \' K2 G6 |6 t天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   
+ P1 U! {5 {% e( g$ q: ~/ D, ^" _* ?0 ]# l

& k: p* ^0 m0 C; ^; ~, O9 ]: e3 X$ j洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾4 D0 s/ ]: C- H# i( U: d
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
4 \6 s4 S! L: ]; V% A/ T/ K. E
又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   % C2 d& D: ?% G' V1 E
' G, s, I' Q* w
姐姐要露bra同底底嗎?
$ M$ f9 [) n" \) c$ x
唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
# ?/ z  d5 b4 |, q* f5 V
& }' V& ?) S3 j7 H; ^+ h  H不算太重,但好難除是真的.
. Y6 L3 V  ]4 |9 E* {3 H% Q& N
加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   
% }8 _4 e  o1 `
% M% D* Z2 \& Z& f: C. s加埋底裙會重啲
5 \) v! d* O; i4 Y
我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   
7 o# M2 \3 ~% e0 b; u. j- ?8 E1 l) |8 n$ ~7 Z( P
我喜歡裸著校服的.
$ j( I' _8 ~2 e* ]4 U3 o

& r7 B+ ?- [9 C+1