嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   # f" ^0 |1 L0 G1 m* O# H2 V) y
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
" }4 P% i/ U4 l$ t/ D+ g2 J
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?8 H* B, y, G. B" l9 W) B
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾" T( P7 I  U: z" k; F! V$ k
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人   x8 i7 \- X4 Q

4 N8 h- ^  r) p4 V/ W[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
/ Z, ]2 d! W6 H+ Z) X9 d我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
. z6 Q8 a. O; E- h" m' i# i1 h
系呀!
0 V, j& M" {' \% N6 J+ K& c2 A8 L之後順便射埋囉& P5 w. y8 f7 H; Q/ w

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
1 {5 O/ Q# b" Y7 `我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
% \/ w2 ^" {$ @$ {0 `, V唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾) v" f% G6 `( u4 l  z
8 z! v$ `4 m0 f0 d) c
我直接曬出窗口,明天一早收返.
1 z! ]. Q- I2 b; O. o1 ~9 f

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表     h; D3 {% \7 U! O; K
嘩,校服濕透好誘人
, O7 a) q  l. \
哈哈!% E6 r2 \  Y+ ]

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 3 j! w, U/ \0 N- P% ^% z. e- u
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表     F% }  {  F* u8 |  A8 R. J1 L
前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, / q$ f* I9 J4 x) ]& Q9 _
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
( |6 d) O7 {& k% ?7 X; L無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
8 t4 h2 |6 @5 ?% M3 S我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?; d. @$ @) A9 t9 z  z
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾7 V4 w" C! f- z
) `+ N0 d8 Y6 o

' Q* W9 @0 {& {5 A! S, K. S. I其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
: j- p6 p: n0 u6 t4 q5 g/ h著埋吊帶底裙會正D
# R1 i: r8 d: v& x+ Z0 z5 X* X8 X
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   # u7 Y! t8 ~, `# a; y
& B) n$ K! T' e8 w
無錯
- L8 e9 z4 D* f& v$ _7 [6 q
, `% j/ S$ I( Y/ j: p; }/ ]) p% H9 R
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   : I5 N3 Z1 }9 q6 |' r; f! u9 V9 E3 i
9 O" O7 x6 n5 b0 U2 U% k
; k6 _9 ~. }9 i: T, d8 f
3 }3 W) l2 X' ~0 g% O
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
$ z' Q: D) d; W4 C2 g
咁又無咁易發燒嘅
( H! _$ Z  H/ Z- l

學妹出浴照......

好正
' E: {% V, C" t- y  t: J( X" C有機會試下