嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   
+ A8 [7 z  Q) C. z! X, W雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
1 B5 z  E/ @, t* t
! H7 |1 u& @. z3 s$ t所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   # }/ v) N( m# A3 Q
同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
0 h, V/ |( W  t2 x) |+ t- l" a

* `* G. L- i! \: b洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
- B2 X8 J- z+ j* j牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲: `5 }  d2 t. {) n% P+ X" ?7 \% K
有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   ( C+ _0 Y/ P) U0 r. S
我想試下洗多啲會再透啲% }3 x2 t& K& K# d# i* T% [, V* G
有一套每次有機會都拎埋去洗
- V3 P* y$ z/ ]+ l) M# ^/ q  B
姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   , i. j! U  ~3 }7 V
順便洗衣服嗎?
: U$ \: ^* H1 w/ r% j只有夏天可以這樣做吧
' v/ |4 h$ ^6 J) i' H9 B係呀!
1 ^' A  E1 P. t2 {* }1 D冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   : h9 S& l0 g& b8 s% H8 C8 d
好好身材好羨慕>
: f  H  I: J' i5 U$ i
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   
! a7 `) a1 s# K# |$ E5 _嘩!姐姐激正牙!
7 M. i8 y* i0 K" A8 D9 j2 {校服濕咗是不是又重又難除的?
; n% [# _" u, c. d( i4 n
不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   
. R9 [6 g$ Q, X5 _2 r6 j雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
7 w4 l$ q7 s& ^+ G未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
" K7 r* z: i/ R5 ?8 w7 N1 a小心冷親~~~~~~
7 n5 {) k' G( I/ C+ y天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表     H( D% ^& A+ j; g2 s
* t6 J% l; b/ Q$ c0 L* w2 A
' ~1 G6 ~8 E+ @' F; i0 |  D- B
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
  v9 T- \4 S; y牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
; J; ^: j& L0 r. {又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   
$ e( o8 z: K: J8 I9 X, y0 o
5 z$ ^& H% M6 C! l0 _! X9 W姐姐要露bra同底底嗎?
- b/ x# T  X; `
唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
. i+ \0 c# \/ x# w5 \! P4 k9 s6 S
不算太重,但好難除是真的.
' }* I' L3 s) G加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   
# B' L/ z0 D; F) h6 j0 q! T" r
6 n# \1 r* b! F7 z加埋底裙會重啲
) X$ D  m4 K/ @% t' L我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   
% h  f. b# b. m
. ]# q( l' D( _/ Y6 \  O2 a我喜歡裸著校服的.
4 D3 D; j  ?" @* e; t  _, }0 C
+1

最近訪問的版塊