嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,' c/ V5 E0 \1 H" t; t' w4 t6 D7 i6 Z
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏6 [* w- Q$ n; c6 W4 r3 k
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
) C! o7 _0 n% s6 ]
& ^" Y" e) [! Y- g0 A; D6 N7 _# D5 S4 R% s; ^7 j
' q; U# M" w  L2 |9 K1 a" f
! }4 I' n2 q! |! w; }: k. M: ~

- L! R1 U" j+ @0 V/ q

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
' X, x2 ]0 h9 |! T+ C乖啦!唔好郁.幫你換尿片
; T+ D( Y( e: f1 E8 ]好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   
3 v1 l3 z' ]# ~0 ^# y+ V% J0 M3 W8 X5 ?. ?
好濕丫,快的幫我換片片
; w  u1 C/ C! e* c打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表     N7 J; [3 C9 l/ y) K' c
& o- k# o! Y6 U# e: W
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
+ H9 S1 Y+ I+ n$ E1 v- K
! g9 s' G$ ~% P8 F

' e2 i9 i; P0 k2 h( d4 r4 A' o做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   
4 H2 h* I3 x: K因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
, Y7 i* ~* F; v  M/ Z" ?4 T
% N4 |6 K  D0 O8 r

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   : G" H) W& D/ \% w% N0 @
濕得好平均,不怕漏
4 f) }0 V; I. ?. L! W
; R0 }% g$ Z* H7 ~
0 H) g7 n: z4 v( f# [+ Z& C
係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   . _! k2 C& X9 Y' ~
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,3 ?# J( A6 U4 {* X5 Q
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
, w# M0 _* x5 b* @早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~) x+ U' H4 g( W7 A- @9 A

, B7 s; L8 b% \+ O  G+ Z+ uhttp: ...
$ V3 X4 R8 ]2 `* q

" n. h: z1 y) Q包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
8 c& l9 _; ]9 r# c" |聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   ( H! L% ]+ D- q, S, ]

' s1 o; e- r& r) C. y9 O) q0 }. A% \) R
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?7 \, ?* S0 @. W5 n
聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
5 a' n9 @; s; X" D& F! Z0 g  c9 c去德國試過,會問有的咩,
; m, R% y1 U  x: m+ K: e答左尿片仲會伸手入去摸下確認。

最近訪問的版塊