嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
- R/ D/ ?  {8 z5 c7 ^$ K8 `; Q被人插口就有興趣,插後面真係會驚
% W( D. g) Q& q. H3 [1 c+ |9 x" D% p" A
! I! m2 P' F+ v. B/ z" b
其實係驚D 咩呢?  p( @; n8 `& x) @
純粹八卦下

想試用口
; c5 K7 l' Q- H- |/ c6 C; e6 T/ o7 {後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   ) @7 ]& k! k9 Z& @
想試用口
: z- t- ~1 Q5 X2 T後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
( J" B: m" B& z' y( m3 V9 C
" r) y4 N% Q( q/ h' @* p* P. ?' N( u* d# {" b! O2 F& |6 ~
其實唔會好痛! o4 I1 y) ^4 H
學習下放鬆就OK
9 d  a) L4 M4 j. j" v' l( z5 C2 D6 _* }
慣左就其實唔會痛+ r  B; ]6 r7 D% ~+ q, Q
仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   : V7 U3 e4 v8 c$ D* r3 N
被人插口就有興趣,插後面真係會驚
4 u1 \8 g4 r' K: _3 ~3 Z0 R& V插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
  Z* p# e  p  k! r  ~% ?( {7 T1 E* c& o$ {9 O* _' t1 J5 F

4 Q5 P( J0 i/ _5 p  }5 y- [( R  ^
1 i" I4 I7 ?% {5 i+ G' n" U其實唔會好痛
% u9 @0 L: y" h5 ^% E) Y5 d學習下放鬆就OK
- o4 _2 r7 s3 H. ^6 J6 `4 ?
& x% [; I& I. s4 G+ x慣左就其實唔會痛4 [) U, {) B$ i4 ]& z, ~4 g& K
仲會好享受
# F  W3 t0 F9 w$ \* G" [你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...) Z4 q  Q8 K' V

( z" X3 o  ^9 S7 u  c+ J- S我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   
. m0 A' y* d- ]5 d5 I  V% H6 R/ g& c$ y0 B' U
你試過丫????
+ e4 \* o9 D1 m
! Y3 d9 l' Z. K+ h9 t# W2 o$ P$ q

8 {7 I: V& b: p早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插8 Y0 A0 N2 b9 W
睇下同自己用玩具玩有咩分別
5 b7 d, F7 C2 P* G7 X/ h但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插

最近訪問的版塊