嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

引用:
原帖由 alien39547 於 2014-2-25 05:23 發表   ' [5 r! {$ z5 A! P7 H
請問點可以令太太接受呢?我都有太太!
# }8 X3 H4 |( k# s
歡迎 PM我 =)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好羨慕妳, 可以做返自己, 太太又支持, 我都有太太, 真係好難想像

我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?

引用:
原帖由 Jeri 於 2014-3-4 13:13 發表   
' U6 L) f+ m% `* S6 `我有未婚妻,我有哩個嗜好都唔敢同佢講。。可以下教我嗎?
2 R: U: N1 d  I8 S# t2 y4 @& U
歡迎 PM我 =)

( |7 K2 B$ ?/ Y" a+ a. e/ [8 e; @
我的一身女裝連手袋就是這樣了 . g* \- u" y8 D" @

. h0 B6 S/ S+ R/ l+ j4 F1 ^7 k看不出吧?

有家人支持是最讓人羨慕的

同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。8 f+ E  Y" S8 }& s
義乳,我實在唔明點解可以咁自然。

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-3-12 15:06 發表   ; r, z- ^3 h+ X1 `
同意,只要自自然然,女裝牛仔褲係無人理你。- U' r9 E  w* ]; Y' i" T
義乳,我實在唔明點解可以咁自然。
, b3 b1 L& e5 U2 M$ r  [2 n  v4 [) q0 W" o
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。" j, ]8 E# e& B2 z# K6 _3 B
戴上假乳都一樣可以好自然。

引用:
原帖由 kr_12 於 13/3/2014 13:13 發表   
7 U, X- \3 j: Y2 n  @' i
" P& K2 M% ~. T. P  o' z# @" L  Z" p" v, ]- F) Y
我有位女性朋友知我一向都鐘意CD外出,有次問佢睇唔睇得出我身上一身女裝,佢話唔覺。跟手我就捉住佢對手放响我胸到。佢眼都突埋話睇唔出直到摸到。
: `1 m9 B) C9 g戴上假乳都一樣可以好自然。
( X* R( V: _& |
連用埋假乳都唔覺...樓主功力好深厚呢
! u  @' W# n- V5 P不如樓主分享下當時點同太太講,大家都好想取經(當中包括我XD)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

女裝返工, 非常佩服
8 v- ~+ @! A. O# \6 a我自問一定唔敢

引用:
原帖由 jessie002 於 2014-3-20 11:22 發表   % D- K  _3 y2 r0 x) D" j- e
女裝返工, 非常佩服
# M, z" n+ R( R; W" T- S我自問一定唔敢
. R; m/ n- r3 _) c你的是什麼工?

如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,. z( \3 P( p3 z9 ?" n" \
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?

引用:
原帖由 gloriacute 於 2014-3-22 11:07 發表   
1 F' p- ^, C8 y# P/ O1 r6 v! O如果妳的老闆同事細心看, 其實會知道妳著女裝,4 s+ F% D8 o( H! h
同事真的知道了, 對妳工作有影響嗎?
" V+ `. L$ ]5 G+ ?2 ^. z0 U! d/ h! L; V. l* z
唔識答你。
0 R% Z0 F0 H; a- G/ p4 ^0 B8 c
一來,等同你問一個亂過馬路既人比差人捉住,會否比人罰款呀咁。=__=!!  {4 _- c4 B+ G
二來,都講左方法令你著女裝唔會令你太異樣或吸引奇怪目光。當然有信心咁著出來冇事先會咁做。( q: `# y8 c4 P% P# _
三來,你都識講老闆同事(或咩人都好)細心看。其實你倒返轉頭諗,你會否突然無啦啦去細心睇一個人啲衣著呀,胸部有冇突出呀咁?好多時同事都掛住做野冇時間理你;出到街啲人都掂行掂過啦,再唔係低頭族玩手機。就算過街有啲人做fashion界眼利見到,你行過時,佢拎得手機你都走左了。% I( D" y% e; U
9 k. S# y# U0 p( W& s) n) h
著女裝出來的恐懼一切都係心理因素。

咁夏天又如何呢?

引用:
原帖由 sharonlin 於 2014-3-28 07:35 發表   
0 h6 y: V. S5 A咁夏天又如何呢?
5 R4 h* `, L$ c" D
) }2 E& y; P- ]9 w1 O; V冇分別,都係咁著。
# w& d; v. Y8 N* {) d6 q; i0 \9 u% ?7 v9 z8 r2 x3 l8 ~
係對義乳用細啲size

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-4-2 12:06 發表   $ j$ U9 A& J' Z- Y1 |
+ s5 e& @: M; C& M" l
3 H4 x  x2 i# p5 C2 `& [
冇分別,都係咁著。5 ?' L  P1 D# Q4 @2 Y8 @2 U
) z  P0 T6 j9 F2 X) n+ s5 y! P
係對義乳用細啲size
: ]! e+ G4 H) j4 V! M. R- f) T5 x. X) V2 @: b
即係夏天都要穿件外套?

幾好

Support

Support!

好利害
! G. I% {+ L' c& {4 N你見工果時老細都唔睇你身份証男定女咁利害

不錯

最近訪問的版塊