嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
7 ]. I4 s8 `, q: n. v7 f- `42吋全高清直播!- q: n' U! ?1 i7 M1 U" p& A" g# F
7.1環回音效!( Q* b0 z2 w/ n4 v0 r  D
無線咪專業卡拉OK!  C7 M  c  X6 w6 A  f
23吋高清寬頻上網!
8 X2 e6 W' ?9 XCD化妝間!
5 [2 y9 s* O3 b$ B# K星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!+ {* S, ]& S* Y* J2 Q  J
自備飲料、食物!
+ j, S# S  \+ J6 S7 q, y# L費用全免! 歡迎參加!
0 ?9 D7 l$ f) \

+ W; k1 ~6 W9 g7 C5 W+ R1 G8 e& e; a$ s
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )# S6 B' Q; J( D; S4 H7 C- g
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!7 \5 x. r1 Z5 y

+ Q/ v2 p3 _; |+ w% l$ P/ I" S[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   
/ _$ T( X, V9 m8 C: a5 K姐姐住邊度呀?
4 w' b6 D+ m  }. t/ N$ S0 B4 l, Y& L  y# ~: t/ _7 D5 g% ?! R+ Q
上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
7 D3 K  E+ s6 {7 R+ q不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   3 q4 r' Q5 c* c$ e3 U! o
嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! ). y, L; D, k' ^2 a) X; T
咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
2 }' T9 g$ {8 {) ^* v0 b  k' c- d5 ^( E" B! S$ m

$ r1 u0 I& g+ W' V  T9 s兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
! k. g- H, X- I7 a用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! # ^' _- x$ n. @) ]7 E
一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   - }+ U6 P" s! E* L
好好ge提議@@
1 }  }; J% E: x2 x4 |( A5 D不過我對踢波冇興趣/3\
# q- t( `) r, |; C. q- s8 N% k) p5 o! w& y- i3 K
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   / Y# ^3 e( K& W  e* _( f3 r' l& O
-                                                                                            人在澳門來不了>
7 \- i' K5 h& }! J. S. b2 i  N澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   6 i6 X; d# P8 x6 D0 V) p' j
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
! n3 V( `' R1 H0 i2 z1 N但係WORLD CUP係踢
: m" M3 V# S! q: V5 v& U1930
/ f9 g+ _, N0 C  a2200) q0 T0 f$ A, B3 R
# O. k# N) K0 u. y* z) Y( A.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   
( w3 W; n5 D* [
# G8 {* i  j4 ]澳門既同志???
8 A. z: N, J% I/ C; k
-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   8 [, u0 u* e" K4 ?  Q8 ~

o- n1 m2 Y0 m* k. M, U4 \* M. g: a( ?  W. w
: t6 n: m6 [1 b3 Z7 {; [
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
! W7 P. }9 M( A& f4 \用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!   c7 Z" V* y$ d0 \' N/ d
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
! L' K& A" Y" V& k6 [2 q1 ~" }' ]
原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   7 j! `" o) V+ b% _$ ]
好提議, 不過要放假先可以
8 N+ v% a6 j, N; Y5 f0 B
# l+ x5 \6 V/ J; ]) v# t# ^婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   : u( v, \# p& Z- p4 t4 ?# i
係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
2 `3 i9 Y4 `* q9 V7 ^
$ E& o5 w( ^, z. F2 n* H  y" Z5 n男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
7 h' K* k! L8 G6 d8 s場場都爆冷8 k. e1 s8 f8 A7 q7 c
連spain都輸
1 G9 u* W: s, {- q唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   4 E4 G1 u6 `6 K" M4 S
諗起世界盃就火都來埋
8 H6 J! s0 Q! ^5 u4 M9 X場場都爆冷4 o3 j3 r( }, }" }  X: s4 {
連spain都輸
' m$ O0 U! H% \唔會再賭世界盃 輸錢
( M3 t1 D/ d5 f( a/ A' {
2 i5 [! M0 P7 ~9 y* A0 K( s婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的!
4 w: b. B2 J: l. K3 R0 {: @. w8 _5 z% P黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]

最近訪問的版塊