嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
, r) z$ G2 ?) F# J  ~8 v" S其實可能正常人無乜會留意依d野
" `$ U2 y3 l: t7 l: d係我地會注意到
# v1 O( d0 V5 a, c8 v# Z0 D4 Z4 L
8 Z, j+ x: ~: p* q  p
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   - @4 w( h4 `7 X0 U9 C/ R
今年冬天可能會試
1 H% v6 f' H) n& J! w5 A

3 h* ~5 R5 ?4 h5 g7 a: p& g唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
8 n" Q$ {! ~& E4 ]9 v, R街上亂逛都沒人理 1 V1 e0 Z4 _5 v3 u9 E/ j. c  C
只要D 學生番緊學既時段最安全
- Y. l6 Y5 M5 N" I* w因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網1 D$ U& {  r: @3 Y8 P% g

# W- q* e4 V( ~" S% P9 ]5 UPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我8 h, C0 f$ M6 M' t

% Q) Y) Y# w" d  B% ?5 `, d[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ; `5 s8 {. |; y3 j8 t
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
3 O4 _" s- M- Q; [街上亂逛都沒人理
/ D# V3 F0 q6 d# @. ?只要D 學生番緊學既時段最安全
( D3 {+ K. `3 N- w+ T- Q2 W: q+ @$ B因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網: ~/ S& C( A$ i( F' K- q! I  q- M
* f4 }" x  V" G- Q  E0 E- T; `! z  Z
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
9 X: k& e, h0 i* K( Z0 i% x
  V) C8 U2 o: K* I' V5 k! K) v

* q7 U1 ]8 u/ b# n2 \/ h: y5 X頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
: D9 {3 {* H2 |% v4 l& x2 z' E/ n: y/ v, D4 n  {  y* s# D2 c# U
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得" V& ?9 h- t1 u
多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   + k' x( r% e; A% j
其實即使被發現,只要無被人影低就得
& N* |+ O9 x% o/ c多數d人好快就唔記得
) w2 y' t1 o/ i; Q- D

$ h; k: S+ `$ I: {最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   4 @/ I  z* P3 a7 I7 v  `8 r
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
, `, l/ P% R! ]! L. T+ m5 r- \" l. x* x; D* n4 t$ @4 H& v& e+ D
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮
1 K% [  O* h8 n
+ m- e7 |  \7 j& D! g% V1 k依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多" s. d, C$ B, v" F
, J" S& O3 C& U# J" e
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底
1 e( }. j9 n' \# w) c7 \7 M平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   8 M4 \$ D% d8 t

' m( H0 h1 X$ {1 s
5 F8 E& Q5 @) C6 d5 N1 F$ F最怕十年後又
2 l! L, c+ M$ j; ^: B7 T9 H" a

, l& g( \8 A0 M- |  a0 I: ^今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
! j, o2 m+ r9 h8 I+ F' ^
2 a( q; F1 }) c, i6 T: i9 t之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
1 D/ z2 p3 X8 I+ o0 \  Y8 b, S2 r- M  S; f, X9 m- A2 `! @
今日都係中性打扮之嘛- m: w/ h- \) Y) E

# F/ u! w% x' F7 [, X2 O, u9 @. p2 o. U6 t2 Z6 B
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體, ]/ G% Y# j' a: g9 @& C

) V7 L0 g- H; X& E" c[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   
7 {  |: h) f& C6 A; p% I/ O% W5 ^0 k3 V5 a
3 |8 p9 Y. o( h; x& N1 K
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
  C* X! j- ~, |/ ?" [3 q9 ?7 W8 R! c6 H6 j7 M; Q
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機: D9 Z2 x* [5 z% m# v" T/ l
, O5 [' Q* y% Q* }2 D! \0 R% Y6 @5 S
今日都係中性打扮 ...
. ^5 m7 L& E: f$ D
: j3 C2 K1 c: {: h. o% H冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   0 {  I& o  h4 o/ X6 b
- D, @) _3 e# Z9 ?$ p0 s
- m9 W) Y* e7 E
冇其他人見到?
- V% ?- x  M) v4 V/ G
( R# {1 H, p+ @! A應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
; i, T3 Y$ U3 S( C* @0 H: L$ _
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野; e3 n4 b4 J8 e0 J3 q& ]
* ~$ o) `' U. N0 ~9 L& t% L
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計