嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網的支付寶

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-18 20:11 發表 7 n1 f( g. q0 _; t% x  v+ G& ^) `
0 i2 `- d$ A$ R/ L6 I; T  L
嘩...你地一定買好多好野啦
6 u/ E3 y4 u* K% ~6 h6 S6 x我只係金....下個月會冇埋添
, U) D, R1 Y: t. a* ]' c+ s

- d- ]# ^9 N- C- ?% u無埋都唔緊要架,再買多D野就會有架喇

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-18 20:51 發表 + M5 H1 x. ^" V2 U7 }

" R0 c% Y+ h3 \" k7 G) o/ Y* |8 C7 V) A0 ?' }1 e* ?
無埋都唔緊要架,再買多D野就會有架喇
! g8 B5 V# f/ \3 \" t遲下先啦% r- g' k5 E! Y! L) A6 k
最多咪買絲襪同埋corset...

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-11 00:08 發表 3 r- f0 X  ]4 B% u9 d$ A+ n
% X; v& B7 `8 c. `4 z: W5 s
不過就要留意,+ ^. P3 a% ^+ ~3 w2 C
由於佢包裝比較精簡...我有一對就出現新貨有穿洞...  j7 b# V* o; d2 e7 t" @& V0 H' v
一著就走線...好彩既係, 佢走係上半部(加厚果part))... 應該唔會影响下半部 (見人果part)7 d' d1 x$ y6 Y; K
; e, ?( f3 k/ V  n, R2 ?. y) c
不過佢d 質地真係好舒服, 又唔怕焗身...
/ E& O  T7 V: M6 H我 ...
) d* l: P7 O4 h, U) x* L' E6 }3 a我有興趣想買一件白色不開檔既連身絲襪[有套JJ果隻]( _4 `+ t7 T; N4 q4 X& d
如果你地同埋幾個買家一起 叫埋我  

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2009-5-15 02:34 發表 . b. Q" l( @; H% `3 t3 g
& b' ^: H9 [/ u, F  \; |
我有興趣想買一件白色不開檔既連身絲襪[有套JJ果隻]
9 z8 K) w- Q/ @6 D, u- l: F/ Z如果你地同埋幾個買家一起 叫埋我  
' H1 T0 Y/ d6 D( l
抱歉, 我想我暫時也不會購物, 因上次跟以前買的, 還有很多! u+ x* _! ^: w* o" d3 `
起碼要等到用剩時至需要買
) i3 N/ p3 T& b3 h0 d或許你開post 問人有冇興趣啦

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-15 19:03 發表
# L' W& o8 H. m, L6 f! a/ D3 u4 n# ]! c6 \6 }2 S9 K$ S
抱歉, 我想我暫時也不會購物, 因上次跟以前買的, 還有很多
" O! {! e5 b7 p: p, y$ l起碼要等到用剩時至需要買
" d# w2 z2 v0 ?5 [( y, G9 N或許你開post 問人有冇興趣啦
1 w) c6 Z  x6 B7 o" h' m- g; T
=========================================================* g9 U! S5 z6 ?5 N8 r! r+ r0 S

0 a  p( _# Y' V) O我都暫時唔會買野住呀
1 e2 m) j" }3 J5 B因為都未上去入錢
2 D6 r! A' C- A/ y# _2 i4 G淘寶個ACC比我駛得七七八八