嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
1 v+ e6 a, e5 o9 m' w1 S0 J42吋全高清直播!
3 {$ Z5 G: m' h  P6 G7.1環回音效!
. h( d: X" x* l% O! {- N  |" c. ]- `無線咪專業卡拉OK!, v) S3 F3 e5 u# a9 r! p$ K
23吋高清寬頻上網!8 T2 K/ t3 w2 y- t4 i! u$ I
CD化妝間!) R9 |# m- k1 j& P% a1 r1 S" \
星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!
/ ~# l1 L3 D; {3 r自備飲料、食物!
! j' m' T% j5 ]- A3 \費用全免! 歡迎參加!
; n3 P$ z% ^: R4 @. Z4 Q
, p4 d. x/ u+ T/ f. R5 X; R' K

; ^* w" t" W) L- s[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-6-16 23:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
* U0 t0 X5 b/ S7 c咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!( M7 V& f' f4 q
# Q; R2 y0 Q! K$ ^5 g$ k) i* y! `

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   3 i- k( s. ^# m* q7 a, y" j8 D
姐姐住邊度呀?
, i9 V: D# h4 |
2 A, r4 G& ~, ~( @上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
1 D/ t% W0 @8 V9 F+ s# }# K不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   
5 O  {: F, h$ O. ~4 {/ d嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
: r5 N- [/ f5 l6 Q& V. }咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
9 i8 `6 y6 @' }$ L: D: i* G+ l3 a0 n( x
0 M0 p- A: I% p9 D% z2 Z. S/ `! ^
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
/ G1 f" e. Q- Z; Y: X, R& |用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
6 @/ P4 X+ P. ]2 J一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   ( Y0 y+ u' o1 i$ Y* d
好好ge提議@@
' ^. J( X( r7 y# O2 V4 o不過我對踢波冇興趣/3\
# g- V4 z+ W+ u; C5 y
  ^% }; i, N/ B
唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   0 E, R! c9 `& d
-                                                                                            人在澳門來不了>
3 Q1 f; N* A7 d& k澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   7 g7 G! q1 S7 H0 N. ?5 S3 S, n
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
( r, a- @( L) T7 Z2 l
但係WORLD CUP係踢
* ^" B' @) n; s1 D' I19302 B& ]* I" k' U" l
/ K% J  C5 N: h8 [' C0230
: q: Y$ c# r- b# T2 e& N& I! W) ~.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   ; t4 m' w6 P! k4 D

2 ?2 C& ~, m+ v: Q澳門既同志???
* ~% @  r$ V; K/ F-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   / E; _" M; M. n$ q" Y
/ q6 F; O/ ?5 M6 C. i& J  l

; z% a. E4 ^3 U; h$ @" ~; W' i
& v" w7 o+ e0 P# \4 `" T兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
! F, E3 k; V3 \用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! 3 o! H& ?* t/ O, r4 ?9 R2 E+ j
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
3 C# G$ T$ V' g+ }2 _
$ R' i0 D" \2 f% A, D! a原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   
  d. s+ }) F7 _& _3 n好提議, 不過要放假先可以
# v7 Y$ f  C  s8 e; @

) y) w, z9 T9 [- j婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   
8 u. x, G* M6 |6 P. S! c係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
/ h/ ]) x0 x  C6 L, U! k' C

9 _6 _1 X% E) m/ @4 y) M男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋6 [2 t8 i9 f8 u
場場都爆冷+ V; i- p) G8 f/ h. I
連spain都輸, |+ E% z: e& d- p; o/ g
唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   : `6 v+ \9 H; v2 f; {  }8 U( A4 a3 j& a! d
諗起世界盃就火都來埋
0 H2 L$ F# A, k7 m, O8 ^場場都爆冷
/ F  k0 c2 k" m0 C/ {$ b6 _" _連spain都輸# @% B" R5 g6 n( O
唔會再賭世界盃 輸錢
% ?5 e8 ?  J" v! a7 I$ }4 g0 x: _; X/ D2 Z- \/ E
婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的!
+ D" U# v5 k" b% R0 u9 L8 T: F  n黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]

最近訪問的版塊