嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
: Z( w7 V  A9 T' W' o# [" [# K
$ d/ M" g* V4 X4 \+ C1 R! S你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 & [% x; g3 w# _/ n. F4 x5 G
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
# ]: K$ P5 E9 I. @如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
3 z2 C, q# _# W' x: s3 Y% P
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下
0 U- j, C( ]3 e0 C! d之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   $ @# B& C. r$ w2 ~0 k' }
夏天會唔會好難受?
8 E. v+ S) e* ~; E% u+ m
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   # h4 G% n% C& r  O8 r
夏天著住離開冷氣房即死😵
$ \5 m  I' u, B: K! m/ o% A, @
真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎
9 h0 c- ~  Y5 Y( P. P# Z5 P# i  p% t1 L$ s, g0 z& {5 J

, _9 z, _; K% [3 j7 L( W* O
9 j& t9 g" _7 `% n; I. g$ @! e8 z8 l- v* S/ M
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
8 b# v6 d6 L& Z' b/ b: j* R太大還有內衣買的到嗎?
# T3 N" _: r/ T# d4 X9 R, z
8 H1 Q/ }$ a: S: q0 @* F$ d
要買實買到 , B3 i" q5 T7 i5 g& ~. }9 e/ ~0 F

9 i0 W, Z; q6 U& _.
6 P# e( W" ^: S' W3 @5 Q
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
% R, }; N  D' [  f. M上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
# \8 u# O# V+ t% l$ B有買豐胯提臀
* D. ~) p4 D+ j* [% @$ z; @, R2 f6 @+ B
.' L: s! B3 O* ]  ]% r# d

. @0 W2 d$ R% N  b& V/ Z& \[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
: G9 u; U; |& A- l! f) a. t而家我心思思想買款試下4 {& U1 m# I! i) b' G
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
, }: s0 r+ F" ~. I5 j3 ?' n: e8 g; C7 y
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
# f8 ~0 [& ]0 W# V我都想要買番個
4 Y" t7 r# S% L
6 |, f  q- `& }" n  n
買啦買啦
: @( X) o* H8 o/ E0 M唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 & z+ S5 x% ?6 P8 q% [1 W) J

3 l  d' v5 Y2 Z/ L! `" ~1 s" }! r* f2 F; I3 }
.
; w* b7 i$ }" N, I3 W) s% ^
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
5 U4 z* z7 J% f! q. G% A5 F( l  L2 ]買了個D的感覺不真實啊
. i- y5 G9 j* ^2 j) Y# A
7 T( i; u% i, j+ z' Q2 Z2 }
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
6 U0 _, \" v0 m5 W0 k( y, J
; _# p* G5 _9 T% P+ Q- J[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
4 C+ f8 |$ W5 L6 A% c7 d
6 R# D% [6 X5 ?# Q/ X7 K2 Y你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
: D; y. J, k) @填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
" M1 w' y( Z) m: X3 T如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
% O. c7 Y+ S" O+ V
0 G& \+ ]# m! N& K5 @這張效果真好 因該是E吧! P3 O& ^6 e4 H& S

D% F1 C- ]$ X
& b0 O6 i) t/ G! D但買太大真的很重呢
# e/ J5 J2 ~# J  d2 G1 u) S7 c/ q( P/ T8 g4 y4 |
覺得B還是比較自然點
  Y; K8 V: h& m  D" q/ [4 C. E* f$ R: V. p, ]- D
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???

最近訪問的版塊