嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   " b( O1 g: m" ]2 O+ _3 x
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
: x! X; d" U/ t
/ n. A% m. z1 _( F1 g
夏天會,好現。) {; c. M2 a- X- z9 m* I8 q

% r7 H( K3 W$ C0 n! r2 d8 l(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   5 [0 x( b( x0 r) R( V% }
# _9 m6 j1 g% d8 O( ~0 N

, N# W# q& G6 Q2 i8 p2 d夏天會,好現。
2 d  f' o6 s/ B. O0 Y- ^+ z
; b) `& K' s5 {: @8 j. }0 U(o^^o)
8 c) m4 C% ?8 l% p' Q. {8 F3 e3 s6 J9 @' R- E0 b
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
+ P7 T; d& H8 {7 \( z# n2 s( `我果d全部lace款,仲有幾件連身款
& }3 T& l( m  j: L" N
7 \# T% @9 e6 c  s- i5 e
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
$ {% W9 T0 A) p8 _7 b! ?3 z都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
! `+ |# ]0 W& L9 s1 K' T. O
2 x2 [8 ]7 V- ~, m! l
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   2 D- [- u5 T4 [  n% k
/ d6 v& c! S, H

, I5 o& m  ^8 ~夏天唔敢咁樣玩
0 a" v( t# S& l* F5 S9 L1 M' ^
& D: q6 }1 Z" Z# h1 u
現在天氣,正合適# o8 R4 O$ K+ O$ K  {! |

2 h: n6 G$ z8 N( V" y0 v7 g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   / q& T, c5 D4 S7 {; }) [

" k. W# L; y* Q6 p& b
4 N+ K9 J) m. J: ^1 ?現在天氣,正合適- c6 Y3 i) r/ @5 Q+ n7 o

$ {( {8 U0 X( S# U/ b/ M* u(o^^o)
5 X4 q5 f9 K/ y1 f4 L! e
+ ^9 h+ I$ G, s" Y1 O5 h" W# ]  d& M4 h
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   * Y2 D. w$ B  q, O. _8 m
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
* `4 ?& w5 H# x
! R; X6 N. j# F, K. [- [8 @夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
1 _% ~$ [0 u: P: \我多數都喺入面著死庫水加絲襪
: `  s# k9 A, F: j5 @! S9 G
$ M! W  M  Z4 p2 `4 T死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
' O0 n* G5 O5 ^4 B- Z1 s& R# j- `介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   + k$ z! x/ o" A) Q
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 3 l5 J  k- u" O& s) x0 W% G
介紹!介紹!
5 l3 W) ?( `& Y* Y8 T4 B
7 J' x" h: p. b
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
. E- I/ @. ?3 o" W0 C, ]/ y/ _& o# `$ m* {& i7 P
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
) z& S* s0 i+ b- Q' \
7 V* c# b4 q, J  Q% ]: l1 ^! b  q  d: R3 P# k5 S+ o5 c
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦, _" Y. o' H' ~" v

& W1 {! }" V9 f! x$ q0 ~一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
+ K: v2 u, M, K" V3 V9 m: ?( W' v8 e
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   : E6 M6 E5 K) i0 C* r' k; F0 M( Y

1 |3 u6 }  M% X) `% g. [2 K- y: G: F
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
5 d8 s+ u. B, L' g8 l4 U* }! e
* U/ K4 h  z1 W" L' j
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我

最近訪問的版塊