嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
( M1 s% g: n7 I5 K2 G
1 h" ^7 Y3 H/ e7 }# ^$ K5 |[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
. f+ v# o5 O" z: h; V% M1 ]/ ]確定彼此不濫交! f4 ?3 @3 o0 t& S
唔怕中招1 R0 v1 K, m4 m! E- S) T
本身已中招
- _. x) q) Z2 |& g& C彼此都中招
% q+ e/ n4 }) I) K8 W還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
- r) D: [; `/ R9 R5 n我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
6 H, M8 A' C& p& c( j
超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ' ?: Y) E/ ?* @
1 X8 c7 b) j$ [' E' c. l" K
2 ]: V  Q% a2 A! G6 a有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验' M9 B3 s  q9 U. M

1 ?/ V9 V, r$ x9 t
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
/ `# ]% J$ z) l. B/ g6 P  Q3 A8 ]  U

! X) C7 h  \0 }& D* K* F有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的( L1 d* e3 |1 j& M9 @2 X

; Q1 P6 ~1 a/ G* ?* W
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   % S+ H  I7 d3 a* o6 u. M" p

, l' B& K/ g' l6 K" @% K4 d; k( K2 M) k- B7 d: }! W5 k
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   ! _8 u  x6 d  m8 V6 O0 P/ X5 P9 W9 w$ J4 \
好多情況都可以呀
/ f* A/ u! p1 T+ z7 x確定彼此不濫交  Z% {) |5 d- _  O
唔怕中招
- Q; {) Z8 K$ d- k本身已中招/ x% K1 }" X' I; I
彼此都中招
+ }7 ]6 g( |9 P: X" w還有女的想懷孕
" V5 ]3 \9 w" M% s7 L
2 Y: t5 L; l$ l) h5 y. C* d6 F6 V
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   6 F- ?8 P6 L' Q8 o* {
1 U. ?# P6 R! p) P/ s) w1 N; g& f0 m& S0 d
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
5 }3 h5 C- C, c5 t. `! D* k: [他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验* Y# B# [9 z) [8 ~& A8 }9 M, \
3 W$ s+ ]( }2 G: Z
# w) ^" d: H% y

# f0 c, I' r3 D; z. b+ m1 o/ ], n' \我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   2 Q/ H1 m; D! M( C
沒有給。打算長期一起玩的1 [# u$ {  B  `, o2 b* M. ]9 X7 ]

( X2 q' u7 ~5 J+ u
, D% {4 J+ H6 O一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   ( R+ H) Q: ~: p  e' ]  }
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
4 R& t8 C' `/ j/ T$ y
" c: C1 x/ ?& X3 b" T- f8 \你猜吓, y2 [; i" E4 a; m! _
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
2 p4 G4 I/ d( j4 c後庭內射拒絕
% Z. {$ O8 x+ A, w8 ~3 D安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   ) M0 a4 }* a2 A7 H' X) M2 }% E. o4 s
/ _0 l- }2 Y& J% B- c! d& t
超幸福

: x+ u- T5 k# J妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
/ ~5 r3 t) c8 o6 G* u  I2 ~口中內射可以" d2 z+ C/ M' Q9 j
後庭內射拒絕5 I1 ]- L8 z8 J% d0 ~% ~
安全第一
6 D. a7 e1 I" C3 t' }3 q
+ Z' w. H( D4 n7 I/ Y! z9 m我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
& {4 t( W3 ^+ J0 k
) U, ^% F* _; Z1 C9 [不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
& {' @  J. n( J6 C7 r/ g情到濃時,我會喔。' z+ M' d2 @2 |) C8 k; K0 Q

. s' I: m" K4 r7 P5 S9 v: N  v不過都係試過幾次,多數都係套套
3 g7 |8 e7 Q6 X  n# C

' [9 v: G: o* s) x男人是貪心的
  T/ G/ M) z3 R! Z初時用安全套7 ^8 l8 D. L) x  x. Z0 m
之後不用套,外射、+ p% \2 X, V+ `- Y4 B
日子久了,給予他內射啦

最近訪問的版塊