嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
- h( v1 a5 D; ~* w, t" j其實可能正常人無乜會留意依d野* Z! P1 e  j8 A8 v# L' f. r
係我地會注意到
% G: X$ g: U% E9 K  n" j. z: E: s- k+ f, C. O1 ?  @& d
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
2 |! E* K9 W6 v4 o今年冬天可能會試
9 y4 I- V+ a2 s9 M0 ]! |4 [
) Q/ B8 [6 G8 b: D* s- ~: M唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  2 q/ P! T2 d% I7 c% O2 ^+ F
街上亂逛都沒人理 1 b4 b$ l6 A' Q
只要D 學生番緊學既時段最安全: D# u" ~! y' T/ Y& M. M+ T
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
6 F3 C& N1 O0 s/ A/ Z* ]3 D5 b+ {/ |$ J! a
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
5 q& `) Z" ?7 @$ u
2 ~8 e5 y, w( v3 ]. ?[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   9 F4 d- J( u% S3 [$ n4 J, ?
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  , F$ m% {7 Y1 W
街上亂逛都沒人理
3 s4 {+ Y9 Q* b  L, {" Z/ l9 j; e只要D 學生番緊學既時段最安全
# e; c/ d- u4 G因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網  M$ c0 ^9 j* `$ J
1 R& S) J) l/ s3 @9 S
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
8 a$ l- I3 y: W3 P

/ ]0 l* x, ~. L2 {
2 D  V4 _: T! i8 ~& a/ m頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
& A+ x/ L* ]8 {* s: J! S0 L
4 h" s: G1 }2 T2 J咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
1 d1 W# [% s: j3 h. _2 v7 M4 N多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
; p* R4 F$ J; O, K1 C' K+ W0 l0 D其實即使被發現,只要無被人影低就得$ ^+ a# i" f; f. ^' s4 ^
多數d人好快就唔記得
# _, W- m4 @/ c3 J0 y3 w8 e

8 o- H: F! _. Q# A最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   + r/ e; B- u% F7 X+ _, F
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
8 u4 m7 o/ f# ~3 y0 t, v- A" W
. L! _- e$ X: F% Y3 D著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮2 _' B! D, l2 N2 t1 n

* k4 R. a8 n! `依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多9 |  Y5 k2 h' O4 h; t
6 e& l- f. i$ i
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底# E* E4 w. r6 W
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
8 Z& G! J7 v. v0 p  M* B' g. q2 t/ z% S: R/ @: J

- j, X5 k1 ?% H5 D5 D% I; V最怕十年後又
6 e7 x2 w) J6 S. d4 z- _: f3 f& G/ }9 N
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 - M; M& C% u% w: s

, k  ]& L& o: E' |5 M" C" A/ m之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機& [+ i+ E9 X3 d& P% {% V3 ^+ r
2 q1 X4 a: K: d2 U7 c2 _
今日都係中性打扮之嘛
9 w" h, p. h& n" P) M% B" E8 G' e- v9 I
) W. h3 U* Z! L$ T$ d+ I
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
4 O1 U$ w( g! R- Y2 n; h
  C+ C5 `3 y' W8 U9 F% ^[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   
5 \( J! ]! f* a1 @, w$ I# I
; Z; W9 C# K$ T
" P  U/ V7 B) R今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈   D) w1 u  B! ]

$ ]* W' D$ |& U& s之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
9 Z6 n! N3 j) z* A; E& i+ m
7 u' _4 Z+ w: Y今日都係中性打扮 ...
5 s1 {- m3 M/ z1 V
1 g, [. e+ ?. T4 d) ~
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
9 g7 N) r2 P$ W5 o( V+ U2 b" w2 G# J7 c; i2 [9 j4 C. j
5 v  b1 S& I" j5 `
冇其他人見到?
# ?% [$ p. k+ P+ X, n7 i

6 X) H/ L3 o1 s; V6 E# I: O應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)! W' N& c# W6 K+ e# t% P
1 |, w/ C1 E/ M; n* C, P. H
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
7 ~) B& _& h, X9 ~& [/ ]
1 A( P) W1 Y/ e+ Y# R8 ~5 f, L何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計

最近訪問的版塊