嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   6 v+ g8 H& A5 p) `; ?
多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
/ Z( |' {% _- K5 C5 ]6 P
0 v1 G  e2 k, Q6 I, c: n4 L- ?
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
6 R' ]8 ?7 A9 m( s% L* l9 J我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
2 y8 v8 G1 [$ M( P& w: \+ n
( S: L$ W3 y! n4 Z* b% t
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   
' i8 M) Z, Z" R. v! A$ k8 p; P: Y9 G. [. U. |' X

% A; |+ j; o; ^& L周未可以穿我盡興了....
: L; ]/ x0 e3 u& L$ I' B

3 _. d3 M) f* b, I  o; K你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   
* o" h! n# h; F" |% {/ E; y- b" r0 T" R

/ _+ ?- ^1 u5 k著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
/ O( c9 c! ]4 {- y3 B1 B& B, T& m
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
9 i4 q. J9 b0 w; j# P. P9 V: g( {
! f8 O) ?' O3 w, J6 ]! w! f4 ]8 i6 E, x
黑色開檔, 比較方便
' R4 f0 t' d4 S6 C* ~2 r- s) n
7 s  F  W4 ]/ w7 L) Z
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
! O5 s2 D3 x4 u& x! M3 X/ F# j' [# K2 ^: ~
8 m/ e* c2 V7 P; `9 J/ v" {6 q4 r
黑色開檔, 比較方便
7 Q3 d* d' a/ Y5 o; m5 W) E* R2 ?
; h9 L) J3 s1 ~. |2 ]
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
0 g8 t( w+ o& Z3 ?! X. g9 [8 C- H  a1 K
' ~: f3 p" }' n' s9 o* ^
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
" o0 O: j# T0 M7 s7 r/ {! f% Z" @: ^5 K( I% w* \2 s1 f9 V
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?; C  O8 H8 k' j$ }. t3 l6 l
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
/ d. Z5 P3 z7 \9 B& h" [2 z9 V出左街又好難拉番高; X6 N$ L4 N- O3 s+ ^8 ?
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
2 h/ q2 b6 S/ F" |  f9 V4 @! ^7 S" U唔怕長筒襪會下滑咩?! d+ t) z* {9 c) ~; r8 J- _
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭0 r( b5 P1 W$ D8 a
出左街又好難拉番高
6 T- O0 z& k5 m# E! g5 D: @5 z4 T有無咩方法解決?
: D- @+ H  p0 |! d4 d7 W1 E
* ~" I8 c" U: d: G
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
8 b, u& ]6 j: X' k( x6 e+ |
2 ?8 d$ S4 _( |
6 p- i  [4 \- g) A) C+ j6 d我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
6 S* ~7 Y2 y9 S. x: D5 U0 K4 V1 d7 C8 J7 c4 y4 P4 s! U' h
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   
4 @# E2 c5 H; u6 N% H* ~! H# ?  M2 p( g+ A+ z8 y0 e- L
) i5 E1 D% t; ?$ s/ p( N
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
, R: ~! x) f- S8 m3 b! v$ X- W& I& |* H7 n
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感8 K; a# m: d! p# N$ v1 y: s
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
5 z' a% s3 o* J背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
2 [( ]- P! p1 |9 p5 O; n* `+ s老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄5 s$ [$ u" p/ o) ]
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   * v! s9 [9 a% |8 Q; K3 A
穿絲襪上工(走路)很正常 - E& x5 I. \8 P# l* S
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄+ G( o: ?* s; F" t: k+ v
只是穿了身體會有變化 無法上工
: @6 w; G+ d; p% {" r8 `/ j

, l" X' _$ M. \* {) m有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
7 o# s: j, l' N% S- ]3 v我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
- l" W. f6 S, X; R4 l) p8 y) n( n; y. e- i3 Q
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野, N5 t9 L# i% @
係我地會注意到