嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
) d1 E: M7 `- s其實可能正常人無乜會留意依d野: {  J2 ~5 Q' o% a/ }
係我地會注意到
! |2 V: x0 E  d% J& b9 b$ c5 s
% M% X# R; I, x$ K8 s1 S都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
3 E" w2 ~1 X: y8 g9 U今年冬天可能會試
$ w2 u2 \, s# Z7 y; Y0 c& G. u: ?" d
, a: o. k4 \2 D' ~# I6 Y' O9 U; o& k0 J2 C
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  & x4 m% m0 ]  s
街上亂逛都沒人理
: q: @% ]; V$ [* [; _只要D 學生番緊學既時段最安全
% K9 }; U+ V$ G. t/ k5 T- `因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
) x1 D' a  S/ ]! F9 S. @
6 d3 k/ a% S5 j: i. p% C0 a6 IPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我
3 t9 E6 C/ e5 J6 w9 g' c
  t2 S4 _& K4 ~1 R( R- ~! b7 U[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   
! v+ Z. h$ z& S- j頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  $ A1 I+ L* N' h) N$ ~! Y+ k# J
街上亂逛都沒人理
! U) }6 @- Z1 o: [0 J只要D 學生番緊學既時段最安全
2 }! E- |1 n7 {& P' U0 ?因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
2 V, @3 d6 ?: p5 N# n6 h" e2 \* C% @/ G! d
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
# E  D. z) v- J% ?3 K

3 H8 ]) p1 l+ Z5 W& L. k. r/ h: G0 C" y
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋: P: u  _1 M( J# }9 w5 q* U
0 O3 a! A* \3 |* V% Q
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
9 W/ z: J2 [3 y2 K多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   6 k% J2 P5 O: Q8 H% j/ y
其實即使被發現,只要無被人影低就得9 ?( I* C$ }+ k7 V3 V! r2 c
多數d人好快就唔記得
% u* G  |2 s  h( p  t* ~
$ u9 o$ W0 I. @最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   ; Z# c& s3 @! m  f0 |
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
4 s5 N. H& a& ~+ I, o

$ u# [2 _* ?. y4 s著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮: P: h2 d5 x; h" W; a

) Y& L, M% H2 ?& e* Z% ]依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多8 ^$ |2 O" g7 u4 x& ~$ B

$ [/ P/ S7 A" ?0 ?; Z( l不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底- [# s! J: x3 ~+ o9 `) @
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表     Q8 x' j9 ?2 g: S% {
) d6 k9 g- j. o2 {* o7 ~/ b
1 O! g  r. d& K0 Z( b) E. d6 y
最怕十年後又
( d7 d& ~6 f- |5 r' W6 h  ]
" f4 U6 y2 `6 O- u  j' \& [# p
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 9 K3 @" ?' d, Q4 r+ K. X$ c' y
/ R  J: e0 |' D$ Q
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機7 K7 t* Y" \3 f* K5 A% }

[+ l" ?  M+ @今日都係中性打扮之嘛5 v  ^$ f4 m& }$ _. h" Y+ X/ R0 K
, G; v0 v7 J! D0 E9 J
% ]1 v& ]7 d/ Y2 h; H$ Q
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
/ y9 I, ?- R$ x# M( R/ H& [) ~, C; y! P  Q( i! b% D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表     ~" P& u3 N% r8 t" P+ q  |

5 X; l! q) H0 n% n) Z! ]& [
( Z$ s  P) S4 |+ Y今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
5 s2 @+ K& t5 O: l" F
& O) L2 P8 u0 U# y4 s之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機8 W) m: A# h/ [. n8 G( }

% w% Y" M$ |- {8 e0 s; u# g今日都係中性打扮 ...
- D( f; o; ?) c4 b. r1 P: s
) e/ Z& |8 d7 ^9 M+ F冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   , g7 Q$ W9 ?: K% b. }& H9 D

' e( N4 I- v+ }" W" P1 |; P" k0 H* ~) F5 |! W
冇其他人見到?
5 L0 y! o3 N: H3 X
: g. Y+ d3 \) c7 H/ A應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
( X/ E# ^- F+ {, C' [& P
+ W- q) i6 F# p冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
% P6 F/ w$ m6 U& t$ m
' w4 r" [9 I, D1 s& q  e1 r' O/ j何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計