嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
* J' h' n  D' L# F9 e
2 |- Q; R: {- O! r4 h$ O$ Y2 \[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   ! o& ?; u  Z5 b, I
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
. t2 g0 P* h& t' y8 s
% L2 K! A; H" R1 S, T5 C% D
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!, w7 _# x- a+ Z% |
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
9 K  `3 m& ~1 J4 ^謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
2 Z% }6 Z7 B) h% P) [$ F  VD數大會吾透肉,無咁性感!
' p: ^6 L( ^  `* Y" d; a# n% g請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
; J. s- O! d5 t) S謝謝分享!
: a  F8 l7 c5 i  s+ f
0 g& X! [- U4 V我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
3 W) l+ ~1 k5 }. S" l2 d, i, C# ^( G$ u" c& v: X% b

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
8 e0 k; M# ~0 w+ ^# C其實澳門有冇啲咩買絲襪
- Z. g/ @% K" s' z& V0 a! @5 c1 G2 X
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   3 h1 U4 [1 x+ Q8 [' L) ^

5 R* q7 T3 _# G- f! F
9 Q0 P. a( k$ t1 L7 j8 RMINISO囉 再唔係就88伴
* C+ K9 A: d+ ]0 [, Q) ?7 U/ D% Z9 n3 k+ Q9 c/ p$ V
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   # [/ \  A4 S1 s5 L, l
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
8 {( ~/ ?( a+ S' a6 ^$ ?. s' H

9 {. s# X" L3 S, t$ F( h其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
% x( `3 u+ i1 N4 ^8 W' b5 ?1 s% V3 ~% I( v
夏天厚都可以,有冷氣就得
4 w! X* k/ O" ^. y: `, O( R9 x0 i$ p  w4 L1 o2 a

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   6 u7 N5 l; Z+ ?+ W# Z
6 c  F5 U$ [" K! M
0 e% b& y' P3 w- p
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯, V2 R. B0 O9 g4 c9 t* Y5 v8 o

a2 l7 x# D5 A0 d/ z夏天厚都可以,有冷氣就得
+ Y! t. k: |3 N3 g8 Z0 N' n# ^
1 b0 l% X+ A4 @. ?! |
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
8 y# Y" r: e+ y. e7 P# d. P8 K1 d2 M( t* m' q7 v4 W

4 S/ i7 F* V0 @6 t  g* J- s講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
; h& S9 F! Z# O' _' n- |1 h( E- W6 Z
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   
4 Z9 v. U' u) G* G
! W. Y7 d% s# Z
! e: ~% d/ \" b) l+ ]望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
; z0 |2 J  S4 o# x成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
  R0 K7 I, C7 w, S  z9 r, t我在八佰伴或UKtights買多.
& G, f0 w" T& C4 T; v( u

l  O6 j3 c5 ]7 i) q! x/ j, V1 r女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.6 @/ t2 Q! w8 G. k$ b- E& g0 D8 n
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   + X9 M) u* J# ?5 h" }3 s; C
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
$ C5 _( M9 b! e# n# D
2 y3 I. T; V4 d
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

# B  w1 F: l3 }0 H- _) G! _/ V5 z' V/ s+ I  x; }
160D+80D  c$ `, l4 E+ C& {

, q$ C' E4 n- n[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪1 e2 G, X3 H1 }
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買: p% V0 n8 C( }3 A: m7 N* k1 b4 @3 I
因為不會理會是什麼人買" e! i2 r) l" \9 {6 W$ E5 H4 Q
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
% a) }+ N  k- Q- F" y當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。$ L) s1 t4 D0 o& r$ A, t
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
5 ]; n! V7 ~: o' H3 e: E# j+ Q0 z1 T) I( ?

最近訪問的版塊