嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?* ~  z' b$ Q: A( w" M

' c( ~+ {/ W& b" s7 \[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀9 D* `, P% B0 l; y
確定彼此不濫交
  g) d7 ]  J8 H1 Y6 H唔怕中招
( N9 F1 T' Y6 \' d2 s! P+ @本身已中招2 t1 ^3 u5 w% T1 Z+ C& Y, i
彼此都中招. F) w8 W: `5 O  m
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   3 a" z- l& `* T
0 J  E0 X& q" s2 {# w/ e% C1 H超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ' c4 T3 t- {# p' s6 H
8 t9 p* }! w. \5 Q3 U( E3 `# p5 |
) ^1 A0 P6 A1 t3 P' |
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
8 [* z7 n# f5 ]4 A4 q. S% @1 D$ r
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
4 t: x" H2 E2 Y, u. x9 o) S2 d& F/ n7 q7 y8 Z) ~

% X0 L% n' R$ `2 J& R- R( j有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的+ X; g" C) [8 i2 K
& j  g' x. B# i" g9 t5 C
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   ) \* P, w3 i. k" t7 G1 V* F

) g" T- r, T$ |, ~7 c4 A
; n" a5 D% h' h有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
& w* {) Z$ U7 B  c7 X, ]( S1 G好多情況都可以呀% a6 O" u6 `: ^0 w
確定彼此不濫交  _, V; p; H: A4 B; k8 V5 ?
唔怕中招# f8 k% v+ e; |* u" T
本身已中招
3 i6 d  Y* |, u8 A  k彼此都中招/ F- p$ R- g) N0 T/ T7 u, I% ]* @  N' U
還有女的想懷孕
2 [) L; u1 |  w9 W9 n
3 t6 p1 ~9 {! p" o0 }9 V( x
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
. }6 l' b, G6 Q$ W我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
" g2 O+ Y8 ~# G9 R4 U

* q, R" F- C3 G3 |大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
2 X; _# v  B& ^他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验; I  p# b$ C4 [

5 T8 G* C! D8 w, C
1 {8 i9 p: t- E' @# Z6 s+ y6 u% U: A8 l
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
% {- D# T& L1 D' d# J+ R: E沒有給。打算長期一起玩的) d9 A& J9 T& G/ e& ~

/ P( A/ \& A8 x' N: N
( x/ r3 K# r. E& e1 ~一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   ( i# n+ T  X8 L( G3 a  n' O
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
' R/ a/ q$ g, k5 ^; G8 h  P# {7 D: n$ k
你猜吓  i7 ^" Y( B; I; _! ]
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以2 b- F4 C" a: v7 J- X6 x) {1 t, u
後庭內射拒絕
! n! j* z2 l4 Q. D, j5 e安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   : q; U1 D* H; M+ o  H

# w. j1 S9 y$ D: F0 y5 o超幸福

2 V  l' Q  P, F4 D( K# I妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   " a* W' p8 ?. Z: b
口中內射可以& s  p# ~7 z0 n4 \; T, z
後庭內射拒絕
( _: [" L; m2 ~5 e3 ~. l安全第一
) J: d3 z% A. g# X( M2 ]1 f
& G5 k! r/ t: {+ S8 O" m. j4 T3 T我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
; n' t  n1 [9 p' C& I6 d4 Z% N& W, I& [8 X1 F
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
- p) D2 N) `+ M7 [8 f情到濃時,我會喔。" v2 r9 P! n9 r9 `
8 K: B2 }1 B- h7 ?5 ?8 N' U' z
不過都係試過幾次,多數都係套套
# O2 ^' w6 r) S4 z& [) i$ B5 G
: y8 Y6 ~7 G$ \& X' u- X% w
男人是貪心的2 K: G. p8 E$ `# r
初時用安全套8 M7 Y3 D5 y- w. A/ Z  Z
之後不用套,外射、
  ?4 D. Q& ]3 T2 I" F& X9 p9 I* `日子久了,給予他內射啦