嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!& _  }8 \( G* j
" c* B  i+ J: A1 ~
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   6 {( I% k2 P  ]7 h+ L
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
: {0 ]7 \$ j, d; q/ P& d + r: j9 Y8 j: _& p1 r% ?. c
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
! q8 w* [# E7 }( i# [終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
3 o+ S# O; h' e4 ~; {9 n但化妝最大問題係眼眉
! n# F# x  q# U# U( p" v) N假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清) _( @6 W$ @; F: C3 y* C! K
要修眉就要cut眉毛
' k, l( n# X  Q, R: W4 D個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢9 M: U6 o! C+ X8 {
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉$ z# F* P( ~6 M
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
3 o8 f3 m8 k& N6 ~我都學緊化妝,,,,,,,
3 w4 C$ o6 ~- N' k4 G( ^' G2 X但化妝最大問題係眼眉
3 Q8 Z% k( W" a假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
6 X) v4 n2 Z) m3 s要修眉就要cut眉毛
; O  L$ I3 `! O5 ^- j4 d個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
) C: `* y* ~- W* j) W如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
' B! K6 P/ J% \" s點答呢
7 M$ U1 N8 n5 v頭髮長左厚左都要修啦
- n) E' H. F# k/ ~鬚長左都要剃啦: p( N6 B% e( o; w
何況眉毛) X2 m6 b' l4 i! h
大把人修眉啦
' X3 H0 Q% i& Q6 r7 i0 \7 V) dd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
. A* [1 r/ x- W我都學緊化妝,,,,,,,6 B/ w6 E) q& q2 d9 D# s
但化妝最大問題係眼眉
! h- k9 c& L2 C% _假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清! {2 O' s+ A8 \# S
要修眉就要cut眉毛
; L  M# T5 Z; g9 ]6 h8 ?5 O% F1 ^% a個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢! A9 ?1 `( W9 ^4 K
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉* g& k5 {- o+ ?: t! R. _
點答呢
cut眉毛唔想人知
) G+ w4 V5 m( p6 \最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
% K2 @0 M/ W; c* J, t4 R7 Xcut眉毛唔想人知5 [5 \* M; g# P/ y( b
最好每日少少咁CUT
( x" ?6 v7 b* f9 ~8 z仲要記得要小心d
) D3 {. W* Z: a好似我咁一下重手左唔見左忽
  r1 F& ]2 Z: c# y, I( A想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
# \8 Y; F( W; K6 v: g
9 N# J* a  M' f7 p' Q終於有人講野似返人話了
% A- D9 p- i& u5 F6 j) G
* m4 h3 N) x5 \& M( v( j6 e4 @
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
, E- b: I- E( z" o2 k! y% @咁強勁??+ h! d' E$ m, b/ d& x8 P! z" w
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!3 G. x  i% _! ]+ n, C( ~7 c6 c& V9 p
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? * \, O4 G0 A" |9 j  \6 m3 ?
4 J6 R  l9 e7 K( V4 E+ Q
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   / Z0 c' N! q9 v. j& m: V5 J
唔知點解3 p7 W7 y5 D. q+ @  }
我一望到個title
( E: j' ^6 v! ?$ F即刻諗起樓主
  R4 U" x2 l2 F8 m9 O7 ^% v9 [
心儀大叔