嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
9 B% Z  X0 ~- `佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
% k2 \, s/ L0 l1 w7 g那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   & B! B# {  {% g  E. W0 a- F
* f2 j$ S! `; x7 Q9 |
4 M8 f, T+ w! j
好多男人很貪心的
4 X& ~* @! l7 |: v" [! u+ Q) i初相識時叫吹' K/ _! a' l- ?; T3 \/ A
之後不想用安全套,外射
# O6 v/ n8 ?9 E9 W+ g我肯時又想口中出,最後又想要吞精
. v# |- K( y% R9 ~$ Y; {3 |6 i- W
, _3 f3 o+ b* W0 D* R7 j有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   0 @$ D8 V5 X- N

2 j7 u7 U# V* M( w2 s5 Q那征服感。。真的很期待
/ p9 @: {* f3 f試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   , N  h+ v' v1 j* N! O( z

5 k# R2 e) u7 d# ]$ i6 n
3 }3 _; A0 ?9 E2 d  p8 i( K有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
" U, Z, ^: {7 g  q8 V8 M1 e
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
# [) X$ I( {! Q8 J; e* H8 z$ L( n1 B' e
試過一次真係番唔到轉頭
8 [) k6 s) D2 w
咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   
3 P8 |' S, Q2 w; V
! }3 `( a0 @7 c6 X- l嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
: r0 B# B3 l/ W1 d; Q
( _8 p; |; i0 p  E3 `+ A" c4 a5 f/ }2 `哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
5 Z, V+ E3 C0 r9 L2 I9 L
! e2 v9 @' m9 o' O: G& _, D! T1 y" x8 F, ?. g5 G/ e# n) Q
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
" `0 ]+ T! o  m! u9 o+ u6 T  H, _. Y! e0 C' S$ p+ J
吃分泌可以
7 u. U9 m" M( Z1 S8 k# F但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   * P; A6 d' B4 g5 Q# k/ G

v- s1 `$ ~3 d9 x* i1 Q$ M( x% [- ^  R0 M$ m/ c% N1 l
吃分泌可以
. g. d  y6 ?1 B但精味太鯹,我吞不下
! @5 z* D3 w% i- c/ ?7 }, a8 \! ~  [. `" N5 f3 q: k
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   ' \+ @2 R6 V; F  W1 H* F
5 ?$ g. F" G1 O% b! k% P" \! }
% _* C/ X5 Y1 T' b9 i
吃分泌可以
! G' q8 q+ `+ T: p; L6 L/ |但精味太鯹,我吞不下
6 L2 ~; O3 ~5 D( G. o
* c- I; r) G  D. A3 {' ]' r我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表     f% M( q1 N7 Z+ ?2 c6 g! h
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,* ^7 {% Q) p2 w, g  q% O
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
8 w. F  y" V6 _! m9 P真的和玩具無法比( c6 b# |4 C7 j
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
/ x+ ?2 {# G$ b& Q. Y6 A3 R3 O( `
  k6 p! ?8 F& q4 M) u# v. q* i" u4 v  B( [" k' t5 n
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
; Q. }' `  K% n( n+ d7 M% E: u1 g. o! p* _0 Y+ B# W
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他6 a2 c  p4 \  W" |
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
* l; _' v: x( \9 v" m
, z* l1 O, P% ^6 t2 `6 h
, [# C) a$ z5 k  v; t- f我會包装自己,穿著裙子丝物,和他# I0 k! i8 Z5 A( N
更會用點电動震蛋
8 T! W8 t4 P+ \8 ~8 z0 w, _5 D- m
2 q" x4 x9 T3 k  P$ p# q3 @! @* k9 Q好好玩 喎 , o5 i0 A' o0 M2 r0 s9 m
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
. N- g' ~4 M' \& B3 j1 z  I. j, _7 a
$ \9 _& ?+ U2 w2 A. _( k0 H8 q8 B
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他+ G2 E; R+ h* o
更會用點电動震蛋
$ I, }( c. k, L7 l; b9 O% d( Q" I
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   
$ c1 H; h5 y; S8 K- V" j/ a. f$ O1 }' s2 S
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
+ a& E# f; L% W5 ?( J
  N- z9 H1 p& ?playing in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~
3 A2 P: _2 S1 r% x0 V( C2 [( ~0 a$ n打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表     s. {6 G6 i# \/ A8 K/ R+ ?

0 P* p: O+ H* R: Z* m" ~' @$ d7 f$ I6 }: X' a2 T
好好玩 喎
/ w6 D( ]8 t" X, `0 v" [ (*^o^*)
9 c  P5 a' j+ J! N& }5 p# ~6 g' L) v

G3 v- [- k8 b6 S9 h, A震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   ) l3 H" U5 o1 @0 n+ w

: I& W8 M' r0 ?  R, A再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
7 O- o, V2 W8 G7 ~3 o

4 h0 K1 J& p2 u/ L我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   4 b9 z5 }0 B0 W% ?( J

6 I) X( E; C$ x5 Z! J  @; A/ d/ w: u& p$ `5 g9 L8 [
我被插時,衣服裙是不脫
4 O' L" y2 W) x( k! y我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
! w" F& |7 n3 U( ^, l- N  J0 [% j/ `* c$ W  ]8 f
) M! f2 v; v9 y+ U6 q, ^
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺