嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   6 w' s0 J5 n; h) V8 w  k3 _, q+ C0 V
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
: ]3 w" u0 H5 k  G# w& G2 N, `

3 ~" P# N8 A+ s) z% r( n4 v1 X夏天會,好現。& }5 @2 U8 I* M" }

7 b9 O3 c* }% C/ I(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   & {1 G" S' ?( K6 x1 P9 V

6 A- [! o" f! g3 b& M  P8 i& V# D# S7 P1 F  v  Q+ w1 M5 @
夏天會,好現。
- |6 t! h4 X- q: m  a
" e3 E3 k6 O5 j/ u$ o/ z2 f4 F(o^^o)
( b# c6 ^( c9 |4 [! r
5 Z: W0 Y8 X) ^9 P- d/ B夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   1 m# j/ p5 h7 P) X  [1 m" x( G
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
5 W) m) W" `0 V% O& G9 A& d' ?9 O5 S) n# D  n( k$ v
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
1 C- R9 w$ Q: O- r7 i! t都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
7 _5 S7 R1 a! L2 i  p% j7 L$ A3 J! ]
5 ]' t1 r* T. w- f* l8 |Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   6 H" T" `: Z5 a$ @& G! z

; ]6 g! {" o. s6 [4 Z
: ~# U: e: j& P) N" }$ ~夏天唔敢咁樣玩
3 \+ R9 x& z. p3 m. W7 h5 U5 N) ~* N$ Q9 L! \
現在天氣,正合適0 A' l# l) J* h% U6 U3 j5 |- O; R
1 b: X- d# h* l6 c$ p* A
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   ; Q) K1 _3 P; h& B' f# {3 X
+ j, T' _; J, ^. `4 j
4 z  C4 W4 _7 h
現在天氣,正合適9 q# X& H/ F% n! I
' G% h1 k% L2 [) C& a* P
(o^^o)
. M: `& u# [4 y4 ^

: k2 e# D* _, W係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
4 K8 X6 A- B: V& r' H  }1 E夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
4 D8 M" A. m1 v% z6 r* x( w$ ]  ?' ?5 O6 Q
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   4 O$ m5 ?5 R- p; I, ^& S  c
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
& i  V( J6 ~3 T

: p1 x, h& H3 x  ?& Y* E死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
4 k! ~! _: b2 l介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
  [" X5 N% V1 J邊間bra鋪有得一齊研究咁好
$ S( t% o! X9 K/ {* N$ A介紹!介紹!
4 v4 ^# i/ N4 y% I) z
3 W% g$ i" G2 i! q我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦# B0 O* }/ }* |+ ]" H; ?0 d
* A3 t9 q* E& a( R' U! Q. |* _
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   8 V5 ]+ t  v# B9 p/ w# p. ~3 v
- K! c* B( @5 ~- K  s0 a) ]

2 g5 [! g1 R1 ~4 \5 W% g8 f5 G我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦8 N6 p  F( k7 d3 W: h# b

1 Q  T5 ]+ Z. ^9 E" t2 _一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
7 f8 i  J$ B' x) Z

+ S5 @1 y: {0 M; P" t* Q7 r果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
0 S$ n6 |9 K9 f* E* Z0 o, e) a" z- }8 t; E* W
% f+ P/ F3 F8 l  p/ V& k0 D& \, A
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
  W0 C. R8 E/ [5 O6 f& w# O. Q3 d% P

! e' S* ^9 v: }( s) b恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我

最近訪問的版塊