嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   % M3 j$ Z7 `& G4 T. [& s
: V* W! |- s; I& U$ w6 v
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
. F9 `% Z' S& A- Y# T0 f3 t# I' L
& ?' X; P% B# z# i& K3 }9 x. w
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   & g7 Q6 w3 n9 c, v$ ^
% K+ M- ^  B# T$ u3 e  |9 z
0 I' e/ f- v" F$ q1 E  K' m
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
3 Q7 F9 N2 A  ^1 r9 x: f5 b! e係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
$ ]* [# {- P/ U6 E, g不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   + E  q% f6 X  _, x
  i+ H1 e" h0 \1 d' Q/ ]
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。5 K& J6 E% {8 B, f/ t& J  X
不過至少我著得落女仔碼
2 W" Y9 k/ r9 M

: J; T) D) I: {- E1 w對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   9 |- Z; P- a1 t: s
! F$ B! B" M, S7 V) \  A8 J+ q

) |2 g7 H  r# I7 U6 t對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
" e( g6 B( `$ Z+ D/ f/ q但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
5 v! F8 I  V4 O0 c4 P
: ]+ i6 e4 D+ [# c0 W( t1 F5 \但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
$ q0 \1 y  W# ]9 s) A. j, M

9 |! R5 L. F7 y( C5 ?0 {0 s後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,, h7 i$ z- j0 Y; J& ^1 J
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
% g/ W0 ~( q) k- @2 W
0 {6 ~2 |- A! c) s) }! g" u: I4 L# y0 u3 M/ A7 w1 J7 p
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,' N4 @& _# i- W; z$ b' X5 M
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
5 w" @( n% p9 e5 z  ~. o; r3 @
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   # t# I: E$ ?" `/ A
! @) v6 u! L" j8 W2 ~6 {
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
2 y; U2 s& j( @/ W" C; h( x% y! W) N, b( O2 P* v
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
; Z  L1 {9 D  L一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
4 C6 K$ P) `8 I  _# q* k, E0 p
, ]4 t; m. K$ b: Z" g9 c
8 d4 [' B, @' @凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
: R- Y- c5 N& e$ R8 h1 y一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
2 y! z/ X$ J8 F4 Y3 p, ]) X5 d- i* E那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   4 z( \2 p; ~; \; X

+ Y5 I$ s, n& v9 U. q9 R3 v那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
/ V6 x4 v0 p7 _7 T

. h4 H$ ?5 |( m& e7 [* g# n還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
' v$ H: G# {4 d# T- |  d" q  ^+ J4 m, U* t- o
# d. _: }  g. \1 Q8 I! Z3 L
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
' Q* T* k" U4 K" R應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   
* g( I4 I1 J- C. A1 Z: g3 a4 g, L* y7 s6 u9 E0 a" D
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
: ^) k  U# c" s" G7 ], K3 F
9 G+ H2 b0 g9 z* D對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
  s1 g- @& |, d( g+ W% _2 s( {! F5 ]1 \

% m- ]- @. U0 K8 H4 L對啊,所以不會這樣吧
! o2 V9 Y/ n& j) R. M6 P1 R無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
5 N3 r2 e% y5 I7 d: M: O  B+ i2 M, v1 ?2 G5 ?) m
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
$ Y* J) h) \! E) p9 L9 H
$ D. M' R6 c4 \2 n4 @6 |要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   1 l: k9 V& X: f6 S

1 |/ S1 l) A6 N, v, b  j& v) a1 u' G; D/ f& y1 J4 X9 {
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
' ]1 [/ t6 ?9 N/ ]  K5 z所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   , P1 p: e8 ^1 f5 u, Y1 F) b

- P0 }, h8 T& S+ U& h7 |, X+ y所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
% G8 e7 d' \2 i5 {" U# m' ]7 S

/ G1 l/ }: U/ H; C可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
' n2 l/ D5 ?. N5 H! _& {不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   2 ^; }3 B( d: D. n
" |. g2 j* N; ~5 Y2 ]
* S# T* H( P7 u- v) W
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
. s  g/ @' N. g+ `+ s1 H不過要落少許軟滑了啦。
5 c5 @" e$ [6 D. ^2 U屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   % P) b- ]2 t' m" W, V9 \  \

9 N* O2 U- f. Z7 D9 n' N' ]屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
: W0 f5 R- Q. L# W& [0 ~* O' m* W. c+ g
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
: R( r* G0 A  v0 M0 O, H% n然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
. x, S$ e- O. z1 t
4 u) K# l3 T1 G: ?兩面不同感覺的啦,
: b7 O3 B( b' m! n5 _, s裡面有紋,外面比較啜。
1 N  N, W) v8 t# N. s0 o不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   $ I7 f- |5 J. A3 b% s3 B1 ~# f' L

6 _" S2 ?$ k4 _1 c' n) U' \+ i7 h* ?: }! [0 b( y5 T) K
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
. J5 h5 j  \. Q: G然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。2 ]) P- V1 G# W

4 F( X& q. ~4 w; F3 S兩面不同感覺的啦,7 @5 I: I; _; c+ n, L  o
裡面有紋,外面比較啜。( k& a% {( y% [2 D: D
不過一定要落潤滑啦。
3 l. l4 f* @1 `' C! |# w潤滑劑會唔會漏出嚟?$ Y: p! U. M) a3 i
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   # g% ^# u; F" d4 N" c0 c+ @1 w
1 g, B4 M* c2 R1 L
潤滑劑會唔會漏出嚟?
& q( n" K" H' x% V* W6 x其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
7 k, B+ H! f4 |; B+ @, w" ^; U

# K* k' U' x5 ^6 q* q6 `; R5 \+ U, u不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
. l+ Q, V( l# }# G/ Q# U1 y- [如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
1 V2 h( I/ ~% L9 _5 Z
( Y) {. V4 V! v& k) _- J
' U' R! A% O3 Y/ O8 V. R不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
% @; z9 l" J$ q8 `$ a& c! N如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
- h2 p) V. r* t( O$ Fky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?