嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
6 O/ b/ I0 K. B! g  t+ R
+ H5 u. d5 a! c3 M5 L[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀6 C+ a5 C; I$ d/ @; M- G4 |
確定彼此不濫交
- ]0 V: T8 U( B+ z唔怕中招/ Q& S0 L& p% @5 \' U8 A
本身已中招
% e" i3 u+ }1 G; `& b; J彼此都中招
0 J) E; {2 K1 \還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   2 O7 x9 b# m( x* [+ L; r* B/ n
! V( Q- R' k1 S超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   8 L. f' {: m: Q0 ]' z) f
. v! D3 x& c8 P* B0 I6 H

% p5 e! c3 g2 w% J有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
, e/ n6 z  {5 |0 |
" K* f1 h: d, e
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   - e  N2 t0 v' v7 U+ g1 V8 w

6 S6 ~" o9 X* W7 @
' S; s# Q4 r- w2 m6 k有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的7 ]) E9 F2 Z% E$ K) q
) H0 `2 P- J4 w' ?, ^( D9 N  L
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   3 s  J0 J7 D/ B  R& J2 q

/ t9 F& _! D; j3 H( a8 t5 A! \" w
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
; x3 `, d! U0 I4 y& I3 H好多情況都可以呀
% I7 ^0 ?1 G0 V, K- W確定彼此不濫交3 |# J( v: B" x5 L& k; a" k4 p/ v
唔怕中招
6 ^! l7 K9 n, R0 V) Z本身已中招
$ D6 x. @4 d7 @: U$ k4 q% X5 d彼此都中招
9 h5 ]8 y, t# R- g, r% ]7 b還有女的想懷孕
. C  t7 Y& c0 N( |* K
% r+ h+ V9 V( }* Y我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
; J7 V# B, q! W$ i1 z7 {我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
' n: B' e7 @2 Q$ t) n/ E% A, l3 }0 k* s- N: p+ z7 o% V+ p4 J. X
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   8 k5 Y7 o% u6 Q; L4 v( `2 S" o0 j
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验4 p; N$ M% ]6 q4 [* z8 m0 ?" t) {
8 M( ?1 i% ]) J# i0 x3 u
; G  w, @! @5 W6 u8 z$ `1 O3 H
% l+ j( d- x7 j4 a% G我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
. _" E: Z# ~  M/ ~/ F沒有給。打算長期一起玩的5 H1 C: t" y8 p( S

: a: L5 J2 V/ j- v6 T
: i8 z3 L/ e7 r! O/ F( J6 y5 R
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
) F" b" k9 q( ^+ g7 w+ K我十幾歲時已經給人在直腸內射精
* W$ S: J( m: O6 Y
2 u! y" `$ D: A& I# k/ o5 a) e你猜吓
! r  x, O9 y* W; B+ S射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
6 |. _7 F7 N4 G. R0 q8 L# w+ i* a後庭內射拒絕/ w8 _6 Z+ D( z
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   6 k7 ]& y4 s+ u! G- s; p! j
1 ]8 M* H) U5 |4 D
超幸福

+ U) P- a/ h# _7 p妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
6 I8 u- e/ [4 q1 U% E7 S$ q口中內射可以; g- _; a: O; F2 Z
後庭內射拒絕
) O6 Q7 e9 `* G( H安全第一
& u. x  m& G9 o( c, m# t8 T7 u) ]8 D8 i) V! b
我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
; I0 L& ?$ I2 I& o2 Z4 P1 ]
: Y2 P9 D. w) L0 W5 `3 |不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
/ @5 b6 j( [9 M; s9 w; k3 q1 u情到濃時,我會喔。
( R6 n# ?0 c! v0 a1 @: s; t, h! R9 q3 |* l
不過都係試過幾次,多數都係套套
. C* O* d, H; G
  }/ G: B4 F( E) D, \4 P: v. l, Z
男人是貪心的
5 i9 L2 g5 J$ l- h初時用安全套
4 p* H4 `6 T8 i, v' ~% s7 M之後不用套,外射、
, i  x3 Z5 \0 o* g# B, r4 d2 E5 @. y日子久了,給予他內射啦

最近訪問的版塊