嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
: S' W: H; n- n6 m番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~
8 V' {, Q2 c) F+ ~9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
+ f* [9 Q& k( z# i% `; P' {
你新手?新你頭個XD! W( |6 N5 X* y' i9 K9 W
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
$ P) i7 p5 j, g; A# b% d/ q0 I
3 w. b0 v/ J1 n8 o) ^朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定  t, t+ O" g2 l
咩叫原教旨毒?
- v) _+ X4 f* Y2 q0 G. L: h
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
# J7 x# S2 ?( Z" Y5 T! z# C6 _- g
4 e2 D8 O7 \8 }- i8 C9 M1 y原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦; R5 O1 i2 U& u2 B  I* @
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?# ?6 N& [( `. a" |; g; C( h
2 ]8 ]2 Z  a- _& e$ r% p% X3 K  z$ a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
/ i+ C- n. X& a2 S
7 |% ~1 |$ t3 J! Y會有人記得好開心9 k/ \: [, o1 D: C2 y0 V$ l5 q9 s
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
. Z1 R. N9 J: D' K
9 P) z8 v% [  ~% s你都話恐怖。好多人要删相。9 C+ r3 p- q; p% X& @! h
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" % v) u  T/ r& n- |6 Q7 f# Q! e
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   ; @4 J$ L! T' @4 F6 S7 g2 Y, n
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
8 K! X2 Q9 t+ p

& X% p  W3 c# D+ m0 v只是 熟女 : C6 {4 n( W) c" H4 t, ?5 U6 Y1 ~

' V& I2 q+ e) f8 d; B' Z8 Z(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得; K( \4 E$ ^& y6 b7 h
回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表     y. Q) V5 h( X* E5 e' ]- i' v
好久不見
' q6 u$ o* j7 w- e
! C) k: L- A( z8 W
心儀一岀手,: B5 G& n/ i% @2 L: w& O# P, A
好多 以前的姊姊,也岀貼
. i0 ?$ @( x! e
1 e' t% L3 {1 Q+ F0 J(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   & q0 l+ x+ e: F7 u% H4 n* y9 n2 N$ J
' [* a% h$ J. T$ P, P0 d3 v+ P

]0 }" m9 M! ^4 {2 r' s9 i! z- r# \心儀一岀手,8 N- C) s' h  b5 W$ o
好多 以前的姊姊,也岀貼6 E7 u" h: U% v. l6 L% u3 o

6 G* S/ r" M( [5 k5 @(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
+ }5 Q$ }! X6 d' t) P: a# h
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐

最近訪問的版塊