嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。
2 y/ [+ |! b9 {( H6 x) _# d, K5 v, H9 K5 k: i" q$ t( ~/ |& z
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
1 I, \* f) {% w& Y" K+ Y8 j8 s" g& s; m6 w$ D
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...! N! u1 u/ M& b7 ^
: b6 v+ R! o# i
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   9 i$ O5 H" D0 ^. m. b, O& s/ c9 g/ `
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女
" X8 `: x5 X9 R
6 B; ~' O1 P- ^3 G
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   ' h$ K' `2 G5 u4 I. c

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。7 r+ D$ _3 k' q5 T. A) A9 ]
7 z1 d& `6 z. I& e: t
姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧! u+ D& J. ~4 j

8 ?0 v9 K! B8 B! N
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   
$ H0 t; C! p" C0 ^* a" r  F佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?" D  r( C# [0 W* }; ]9 ~  z5 r
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
8 h* ~0 n& z6 b+ W一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   ! |4 E3 q; Q/ Q
- J; `1 ]9 S; A+ m
' r) C0 I9 y( t$ N. e. @( j同意妹妹你
' N* W! _% p' @8 _( ^) w9 d9 [女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
" ?1 m+ r; H! p' m% a& H比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
- Y% _6 G* ~( g- m1 y6 f覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
4 z: ?3 M6 h& W! s  X% b& F8 E一來環境因素,二來朋輩關係
& Q) r; t( G0 P( k, u
0 ^5 \" E0 s! W7 B# {
我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   ( l- G: o, W! w6 X
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
3 A. m6 E4 \7 a3 a$ I' Y8 y5 E
4 f0 ?  D0 F  b7 s* n. D, ?. j
我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   ; N% J, Q/ a6 L3 w3 q
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
5 i' ~9 z& ?+ r+ T. d  h3 Y0 Z. ]" L! ~: A7 l
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
6 ^. Q. o, H: r" F8 G. q/ {& k+ B! e* Q( @7 Q$ x- U2 q, N& L8 u
男人喜歡刺激的
! v$ p- r. [; o我每次見他,也盡量穿著不同0 m9 U! L6 B2 N2 u* h3 C0 Y* ~1 C
衣裙和配合內䃿
0 d6 X5 W5 A+ W9 J7 r希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
0 M$ T" D3 r/ d) P% E9 m4 y2 ^我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
5 U5 D' i  S- }2 s

' a+ E2 P  y! x以往和他做愛,一晚他會射出二次! ^: y  A1 ~2 Q) @8 Z) A7 i# }% m2 x
但有時他會對我冷淡的" D: b( \; L! }" J3 k" K
,而我也盡量討他歡心
8 d  q$ @& J8 I, A5 j. h估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   
% Y3 V! `, O( _6 ]6 r1 Z+ d% p, Z8 o女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
5 Y' }* o+ q0 f( B8 y# x  q! q: G& ?+ B0 n/ Q6 u! n( U  u  `# ]9 X
我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
* B. e, x1 X& ]5 P+ ]我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
' V9 H: W+ x. d9 t

" L* J3 k- e$ `0 U三個,冇外國人?& x, Q4 K5 f( }: P) n8 w

+ K  e+ i1 @3 V% s. |" x' Y% v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

最近訪問的版塊