嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   + `* `& ^( {/ ^
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~* i8 ?& V% J9 [) I! M& t' Z
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
8 q- q3 N* J- a/ `' W3 F/ q2 g
你新手?新你頭個XD
+ ^  E' w; S. c$ w- F我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   ( T! r* }  e8 K

4 k: T+ @: ^* \$ w朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定. ?" J3 [- {2 v0 K$ Q
咩叫原教旨毒?
$ i* q/ d- Q! E0 U+ i
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD; C" N5 L" F0 [( \
7 e4 c! k5 {; L! W/ g
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦: h5 Z1 a& `; v/ \. y; w" D5 g3 W
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
1 ^' p. Q5 q! b- Q3 o1 Y
5 I/ P1 @0 X8 ?' p: G8 W2 P(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   ; O9 i# q5 g7 q  \0 O1 s
9 F) ^+ Y6 D2 n2 T2 R! }
會有人記得好開心7 y* c" v( z3 B1 W
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
# E4 D' A6 D' P; f
5 ^, Q# }) T& O" C你都話恐怖。好多人要删相。8 [3 i% y- \* Z1 Z7 U/ s( d; h- s* u
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" * i& @6 F+ u! C0 j
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
$ S9 }7 U) n/ y3 T% q; `我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
' C+ N0 P0 \9 F2 r! q4 S
; F: G% P# F& H  G
只是 熟女
  \# f$ w5 y& G- A9 b
7 n' s& o- `- r& z1 H; C( M(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
1 I5 `- K- i# I1 f2 e8 _回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   8 z& L/ M& ]9 Y! T
好久不見
% k. I# y; {; y+ [

5 ^- u4 F, L& }# p  W& j; |心儀一岀手,* ^% p; Y7 W" z4 K% z& l
好多 以前的姊姊,也岀貼1 C, q/ |* ~6 Z2 \1 ^6 H1 u

+ a, \1 P7 {) A, G* J# ?(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   ; N4 q1 C3 p9 H+ p/ P' X  {

: V5 R$ b, A9 ~5 h: z/ a' Q1 x
% B4 b1 ]0 _' U! V5 `- _* T2 n; K心儀一岀手,
/ q; u8 ^1 G% d! G) q' z5 s& I好多 以前的姊姊,也岀貼6 o$ M- N" M' o# Y- A. J
8 F( J/ {% U; W+ b# c9 H
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
* J+ `. s" u- m7 m& }5 p* f
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐