嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   
1 f4 o) ]5 ^) y4 C# E- U, w9 k+ S
: `" D# n  r9 q( F8 u, ]8 L4 S9 G
1 }7 s$ W5 x. L1 l- V那要看看身邊人是誰
1 {5 t  W- S1 f( H& _; ?8 {+ ^$ k是屋企人就打死都唔認
5 S+ i+ J: C! x* J4 @) g

+ [1 R  {0 S7 @" z/ ]" h  ?' Z+ v6 e有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,. d# T* A' ?4 n  Q3 A
2 u9 U( s! O5 a  ^4 \
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,2 \" e8 }  i6 K: u
; ~) [: A3 I+ f! |, d/ Q7 Q
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,
$ ?6 Q, ^5 J7 N5 H6 h2 y' k2 U8 L" L: @7 J
所以用你直覺判斷,你父母係邊種類型囉!

引用:
原帖由 Nancy00 於 2021-2-2 14:57 發表   9 B* Y7 n$ x, }/ w9 E# o6 T* r
+ j% j- G8 o: l# q4 k
9 k' I8 R- t; L+ H
那要看看身邊人是誰
0 N' f6 Y% n0 ?! U/ H1 x1 D是屋企人就打死都唔認
3 {, ]; q& D$ }* S" M
我現在十分小心,盡量不留半分線索

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2021-2-2 15:16 發表   
" f$ w+ @. C5 y& U# L0 b我較幸運, 我有個姐姐.........
2 U/ M4 s$ J# w; r4 u; A6 I0 ?
# I! S6 C( p/ G8 \0 {. _1X 歲時, 被姐姐發現我收藏的女裝內褲..........佢沒有講畀爸爸媽媽知,...........可能我自細就幫佢保守咗個大不了的秘密, 所以佢幫我保守返一個秘密.............  m$ }% p5 Z+ t4 a. U
3 I) n8 M% q- P+ G$ }7 v/ M
我2X歲 ...
) Z) \$ `0 F0 [
姐姐你真幸運,有個接受你用女裝的家人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
" g8 R/ _* k3 I4 t( x$ R7 a* y9 O: N  S

: ^1 B8 ]2 P7 J% N( s有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,
  K$ K: o% S. Z  h0 B# X
% w& _  p9 w; ~+ c( r) Y所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,
( Z- f2 k" I$ X+ m! u( E; o7 V/ v2 X1 w6 u
又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,/ l3 C4 }( @' N  U" J6 I; A
, j: i- @! R  a+ O( H# a
所 ...
/ r( o/ |" \1 b: F' L+ H
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-2 15:53 發表   
8 ?+ P5 D( M/ F( T' W/ \
: v3 M% V) U1 p: H1 b. X! {# R
( o, _5 u& D! g+ x) u9 _/ R" a1 ^有D野冇得話打死唔認就算,而且有些父母都知個仔唔會即刻承認,0 S5 a+ ?5 w9 Y) \
6 z2 c% E4 W) G7 u( Z
所以有D父母你唔認,預左啦,就直接去你房間倒亂、左搵右搵,: J" `2 T8 m& T, ~% ^  E

# V: \( z: A5 U1 e% c: ?" ~又或者你父母可能一早就知道,不過佢地唔講出黎,見到都當睇唔到就算,# C: S8 t9 U3 v. n! M

( }5 z1 Q( w* V6 `  N所 ...
8 }6 I. U# N' E" H' d
; @. p$ y1 i2 X- w0 a% x& Z好多女仔把自己打扮成為男人. f# @: J0 P$ M/ l7 ?; U' U! @3 l
穿休閑裝,剪短頭髮,就冇人會理. z1 S* _7 A: D4 B
而男人穿女裝,好似好大件事

這是社會文化
; n4 B! e8 l+ w, M女扮男,接受,反之,就是心理有問題8 j3 f* k1 o% J
甚至,他身邊人會有危險

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 22:56 發表   $ k! h3 X4 M/ w7 Q$ G' u! ~$ r
這是社會文化/ f9 A3 P/ T- e
女扮男,接受,反之,就是心理有問題
. G2 ?7 T& m* u: d0 y" h甚至,他身邊人會有危險
5 H& q/ q; |4 V0 S/ C3 W! r, B- j/ X: J$ Y1 Z4 s6 i+ X
台灣和日本也有不男人* ~1 n; J( C( B+ A, s9 ~) a1 {- x
喜歡穿上女裝

外國風氣的確開明得多% g( p, b7 `2 q, V* h* r3 s+ I
例如人地好多服飾設計,男女服不再分得那麼清楚

還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-3 00:46 發表   ! `, A8 Z& o# t4 H
還有,即使男仔穿得女性化,也是平常事
; b8 x% g- D' b: ?( |% K9 A6 D0 V0 t6 Q# q6 h# u5 o2 ^
是呀,
  x7 p6 S- i6 h9 G5 W我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-20 09:13 發表   
7 b! j4 ]0 H2 J, f6 S, d3 o- u沒有私人空間,循從自己意願不易。萬一當身邊人發現到各位的女性內衣褲或服裝高跟鞋,大家會如何應對?
! m- _8 s5 V5 Y; ]
( ], ?( e& i: n6 ~" T2 l直接認了?編個故事?
7 f' X8 D4 m; Y! q2 z
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-3 18:23 發表   5 A4 j, H! e8 H/ B

* o# _0 l' k! e" ]& ?& J, U9 }3 v2 N
是呀, 6 r, g  [" E! U! c! D& q( |5 k+ ^
我以前在超市, 被二位中年女人, 用不友善對話
/ j% I% i- R  O: i4 Z& i' l6 D+ z我們只是遵循我們所好,活我們的生活
& f' A" T! W, I5 R- H$ k+ r' @威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般
' B+ y. m( U, x8 c+ F! c都不可以

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-3 23:56 發表   
4 {4 [  H% p3 Z* I' ]' g3 [9 O# m; m
細個唔知點好就會揀逃避,依家直認唔怕死
7 R: F& H+ A) ^" Z8 h
說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-1 18:08 發表   & I# n. c/ t" z! N
" L$ G* i8 o! d1 }
( |4 N- v( D5 [
我只享受被進入之感覺
( z6 N$ s6 H* R: H( @
  W7 J$ x/ ?0 m$ ~6 X% p我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺/ V- ~  z+ U3 j$ O  M+ [

( O2 ^) ?$ T, I
引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-2 17:34 發表   9 j# O8 M6 O7 ^1 j' ^: a3 s
, G, }6 @+ C/ Q
我現在寧可盡快自己找個地方自己住,才可繼續持績CD的心
! K# l1 X0 r/ Z% W9 E0 w) p3 A& z6 k* p$ Z) F  a* n) r
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
0 Q6 K) i7 \* _  a2 n1 f4 t2 B+ @7 ^/ q8 e: }0 i' X
所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,
1 d* i9 o' f& ~' X
4 b/ A# e0 ~# g同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋
; b( k; r* u4 e$ Y4 g$ t, t$ Y  B7 |6 Q; i6 s
不要問為什麼又是高跟鞋,我只鐘意高跟鞋,有時候唔著高跟鞋真係唔舒服2 v9 a  ]( K% I7 _: _; p

3 q* g7 k2 ]! v# ~* o: Y5 `& K7 Q就算難聽D講句,「打飛機射精華,我都要著住高跟鞋黎打才夠爽」

明白的,正如我迷上絲襪,都無得解

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:46 發表   8 W6 I0 j1 j5 A& ~

* K5 ], e7 ~) z3 O說實在,我也三字頭了,直認了還是不敢
& `  `) T) v" t8 V" m
正常O既, 的確好難/ O; P% x0 \( K3 a9 d2 i+ I
一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化5 I6 B& L% k$ s6 D& _8 B! l: f
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-4 00:45 發表   
" F1 E2 ?3 x& y% R" H4 @  N5 U" ^9 C) p, Q* i) R
我們只是遵循我們所好,活我們的生活! p# X( Z/ T) k! g9 W* [
威脅不了任何人,更不是要她們特別尊重,只是當普通人一般2 `# N8 |+ M; n# V3 b4 V7 c2 v9 ]
都不可以
) c( w4 [5 b0 \
0 S& E# U# C% f- `6 o3 u# I8 d
當時我急腳走了

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-2-4 14:52 發表   
) J! q( P) h; |+ C* z# A/ r8 f; f- Y) X5 {1 P3 j  Z6 w

4 U! U' {2 R% K& S" ^我只享受穿絲襪高跟鞋之感覺; t) D- j; u9 N  Q& a* H& x3 {

/ s0 |) B7 l, Q9 R' \& t3 H1 d$ c7 y' i9 U: x: x6 B; {
* I5 M5 Q2 |2 T2 u7 z0 G% }+ W
我就唔同你,我一心一意只戀高跟鞋及適量絲襪就好了,
6 y5 P5 u6 p2 F8 s
1 [+ J/ @8 U4 J& U9 P所以我只需要少少空間放我D高跟鞋就得,9 r- w. F% c$ f  U% a: ?

' P3 I6 t% _, z5 T+ @. d% }同埋D高跟鞋真係愈著愈正及愈買愈多,黎近又買多一雙名牌高跟鞋6 J  Y9 d* w9 ~' |" H( z! p3 l
" f* @6 ~- C  H3 e7 P
不要 ...
2 X: g" M7 ~8 H1 K" w+ U) |; h- f, C  ?2 o# M! X
妺妹你帖子3 ~, g( X2 G4 P/ L
的高根高貴又美麗
' b8 c* _! L1 z% d我平曰只穿上平便貨品

引用:
原帖由 傻穎 於 2021-2-4 15:35 發表   , x& C* g& Q+ S/ J  r6 r, {
% s  R. j  t/ ^
正常O既, 的確好難
. n9 ?" P3 |5 ]0 w一黎怕閒言, 二黎怕關係惡化1 O$ \5 v+ @% ]+ c7 \7 ?
最重點係比表白需要O既勇氣更大!!!
5 n5 A5 [7 `4 `. e2 ]. R  {4 \, [
呢個就係難處,咁多年始終無呢份勇氣。
6 B, L) P, ?' Z! F; A* ~' m真係無鬼用

引用:
原帖由 joey221 於 2021-2-4 17:45 發表   2 k/ m# R( z: \0 V2 i+ X1 z
+ d& k5 D6 v( w! p2 a" s

# b  ]  W6 ?8 W# ~7 I1 l9 a當時我急腳走了
# k# {9 H/ X- ]$ @# @: ?
我們沒有錯,但難為你了。