嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
" {- ^- W; T9 _* F) A/ E下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
9 e+ M  q' j  x6 Q/ O
  S5 s: ^' s7 y1 h5 k0 [夏天會,好現。& M  A' [: q* ^2 [0 F9 D% [, ?

; Q) {  m" u3 @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
; G2 J- U' D! u8 L! D: O: q' f! ~- H8 K# F4 f/ K7 D

+ Q! t: ]& u$ g/ _1 C: p% B夏天會,好現。
/ ?8 \6 K% o+ T( k% T$ k
7 W- ^! B5 ^) H& G2 Q( v% Q(o^^o)
, t& q3 T  e' `. d; H2 z
. T" D. y1 c' n
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   : S# D8 E5 X( @9 U* _" t8 t
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
, `7 {$ d# Y- w: F3 i$ B) r
8 h5 L7 [2 Y+ m
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
. Y* Z7 o7 Z# D/ ?/ n6 F3 J; M都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
5 |, x2 W2 m, Y, T

* a& B6 P- v8 C$ I! ]; ^Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   6 S+ Y- D) S. \9 f  ~: [" ~

: B2 K# o# s' C0 z/ G0 e/ R
7 v2 K1 @- ?7 o2 t# ~8 j夏天唔敢咁樣玩
# k; E3 P  N$ l7 F6 X9 k2 [! Z  v3 W' a6 U% ]. @
現在天氣,正合適
: f: c4 D7 r  `% R$ ~/ q$ B2 ^% q% Y5 p( H4 P8 i# J) {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   0 D; [9 H, o0 l: u) y7 p
: `; S  r7 W% Y9 d

% v, D" x: F8 H# g: ~  P7 l現在天氣,正合適8 o' P  y7 F' h( Q1 p
1 n6 G" L2 h4 C& ?
(o^^o)
8 Q2 d: T! _! `& N7 y$ J$ U/ ?, C% ]/ y" d- D5 V
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   - v+ j/ o8 ^# a* b0 ?- f% [
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
2 D' v/ v8 |, e6 Y# x& x$ C) s
" m1 X+ l, x' [4 M6 v5 ~1 q
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   7 y# X9 O' C1 t; M0 ]
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
; I7 b" [( p/ d  }4 N
" S8 E8 C" w' R; W
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
) t, i5 x6 I% b: W. g2 r介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   ) d; U- i1 d/ W- B- K
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
# \7 C. K- V  Y( P& s9 }介紹!介紹!
2 I! {' g& C% o  [  K  r; ]6 M
5 b  w5 v( K3 y
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦  ~; Q/ K+ W- b+ R4 P  E8 h
" ]1 v7 L$ n. M1 q
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
& Y& ^$ B- h3 X6 |( b% g7 w/ h$ Z" x, X# }3 }3 p

" e& M; l  c$ e: ]/ q3 E我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
0 r& }/ `8 t8 `  z; ?( r0 C4 e$ Y6 f# o
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
0 f3 z, E" D3 E
4 z" u' {0 H/ u; k- I( a' L
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   + G: `- i2 |; L+ n  m
2 K( o" R+ u4 l) E9 P
& d8 v. p) r6 @. L
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
1 _; _. e% N9 Q- f* I9 e3 g
( M. n8 H- z( c' ^5 m: i+ b( D
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我