嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   , o4 I/ G7 x2 \: V5 q6 _
3 v" E' M- p8 @  g, u6 c- U
自拍真係好難
+ ^" p% c6 ?# ^5 K3 f5 |8 W7 k' l  M( _0 E
7 g/ h0 E1 T4 @+ ?: X, ]
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   
, g6 h, ]: M+ V% c8 _
1 E9 V( w: y& W6 ~7 r! r
6 f; X  [2 ^: y6 E; s" dsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
6 W$ `/ X, K  `- Q
鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   
8 x& X) V9 k6 U7 v9 @' T的確唔錯
8 N, r2 a% o! m# C$ ^6 R; o近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
2 x+ d# k$ r& r" V3 }$ `1 h+ I$ |
當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋
1 f/ W0 `  W; v. S$ z7 `3 r) G! l6 z* c! s' F
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。, {: j6 F% V# [4 L8 n
5 [- e; V3 l1 ~
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,
, h/ D- {" P' y( I, Q2 x. J) h
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明9 D) Z+ m- g: g) g- R3 H2 }
+ W% {. i1 A7 D: m& g
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想 " P$ \7 E: Z# Y% i

, s( t% b$ S& {) L
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   2 }( Y  g; l/ z2 k' `
3 r5 k" x6 Y3 T* Z0 `
+ l. y$ S) U% T) p
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
) L. s: d( M; J  Q7 H, k2 D2 l

! {" f5 v% \+ U! A% [0 g. I6 p8 q自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛
- H* B+ Q1 K& ~! s5 |, W
: v# D# {/ Q2 Y/ U6 f[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-25 14:59 編輯 ]

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   ! c9 \* G5 X6 ^

% L9 G2 Z  y7 j+ a! G) P. U  E% z: T, y+ G
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
) J  i* k8 D$ j. V
. d* O: ^, T  K) i6 _0 Q
" r8 U0 W. ]. m& i5 T: Y
我居然看漏了這個貼!3 R) z  V  z7 s* l
自拍不難,用自拍棍就事半功倍!
( O4 a  D; W3 T8 h2 {用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看