嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人會CD住黎訓?

有無人會CD住黎訓?

# G# F( t) A; T1 C( F3 Y
你地會點著
  F) h) V0 E( ^( g7 t; G; k, \) z係唔係齊裝備黎訓呢( w. d/ V- C8 d( v/ V& x
假髮都戴?
" Q9 z. x1 g% J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我只係試過衫裙同黑c或者襪~
* I3 y( U) r4 {. n可以著埋鞋既~ 4 O  i! v& d' W! m
但冇戴假髮
8 j) n  x4 `& V8 o8 y+ S( H; f7 x冇化妝

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 11:50 發表   & Z% Z% S9 P: a5 F" h& d
我只係試過衫裙同黑c或者襪~$ N+ s: `, f* s& w2 {( V" w% _7 T& `6 S% J
可以著埋鞋既~ ; P! I" @- j) @
但冇戴假髮
) |( A" S0 \- c  X* G$ M& ^冇化妝
3 ]6 t8 a2 T8 q2 J3 @suki無睡衣呀?

心儀會cd訓架?

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-10 12:18 發表   
8 q2 K& Z( G3 X4 F& \. U. B2 g心儀會cd訓架?
1 u( \4 b( E: O) n, v/ I
直頭愛上左
) B' y: ^! J4 a, i7 }8 w不過想試埋用假髮 : B" R; t. y' D0 b2 t
咁會女仔d
1 B" j$ B+ m$ Q( }- ?但係我相信個假髮會好快唔要得

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 12:52 PM 發表   " }  c2 C  Z( Y

( K  o8 R6 t3 V  I# H- a4 M- N直頭愛上左8 I5 x' o! V- _6 Q. ]* G
不過想試埋用假髮 : c, x) u' |) r. E. b
咁會女仔d
! j5 c4 U9 A+ s. }- [5 ?但係我相信個假髮會好快唔要得
- U. [2 ~3 K! {9 N4 u7 N7 P  T7 ~* a

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 13:37 發表   6 R% j" C5 O4 p8 S) ~& M
( }/ M2 w$ q+ x
, l, y( S+ F* a1 J( z) {笑乜

有呀, 最喜歡穿住lazy裙訓,
/ V0 I/ p) c) z+ A# \- G. w但唔著底底.
* C  ]  p# a( h  u& {5 U0 R2 K6 r朝早起身見到自己著住條裙好興奮...

心儀頭像件衫著來訓很好呀~!1 S7 ^; _2 d" O- k' D
可愛到爆~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   
4 p8 k7 N& ~) T/ }  G1 `6 r- W心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
' d! i6 E2 O7 M+ x( a4 w可愛到爆~!
3 k+ Q1 z6 l- U! B) w@@: }5 L8 Q' T. G, t/ |% m# t0 e& I4 i4 ]
我著訓通常都係簡簡單單
3 e, \8 d3 _' Z+ l多數背心仔就咁著僧內褲, L. k' l. J' C' }) F6 R
有時候就睡衣仔2 g- G) i( V& r$ r1 ^% Z/ o
不過間唔中都會玩下性感
2 l/ o4 g: C! G8 s8 J至於果件,著訓都幾麻煩...

XD' b9 u8 R2 W" a+ K9 ?5 P0 o) t
不過那件真的好吸引~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 11:23 發表   5 ?8 [' O4 j* s& N9 z% ]
, a4 w' N% P" F' |& f6 R8 U  I
你地會點著  C8 l4 p7 D5 I: y: [
係唔係齊裝備黎訓呢  s' k) }$ H' P' f8 Z% b9 B" B8 |
假髮都戴?$ l* q% A  _) W4 r3 n  m
3 Q; [: _2 h* g, Z, s6 f我會....9 F! `/ O% t- _8 L% U3 L: Y  g
因為唔係咁既話, 就冇得CD (因為我房冇門, 亦有家人同住)
+ N1 {/ C4 u  s) C" i, P, W; P1 c校服/OL/旗袍/睡衣都有....
4 A5 e' L5 H0 p8 ]9 {4 n試過戴假髮訓... 結果個頭好痛...
/ N7 N& X/ w$ L" p" W2 T6 b' z但絲襪就一般都有著....
2 D( b8 U7 U0 @: u5 y$ N0 d0 V! o有時會興奮過頭訓唔著

如果屋企人去旅行個陣就會.

我屋企全天候有人,所以訓覺先可以CDorTV,我會帶住Bar,吊帶衫,絲物,裙(多數唔著底)夏天有時淨係帶Bar同著底

試過著住連身裙+褲襪黎訓
; ?  z6 P+ s& Z$ `0 x, P亦都試過淨係著住條短裙訓' h" d( @+ a3 z% H6 D
感覺超舒服>V<% B4 ]  Z' ?- V- I# m" a0 D* W5 L
發既夢都甜D~@3@

小妹也是我只係試過衫裙同黑c或者襪

而家都著住踩腳襪訓....

如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-11 10:16 發表   
. b5 {2 V' g. V如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~
) Z" H' C; s0 u+ z8 v( `, m點會心絲絲呢' [2 ]9 v7 d; ?9 ?3 H( _
係你先會心絲絲啦你諗邪野1 B4 v: V+ ?/ h8 F1 [

9 O: D2 J9 E3 t[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-11 12:04 編輯 ]

好似唔少人係訓果時先可以CD# O7 @( m" n- {  W  Q3 {8 B$ u
shinobu姐姐直頭無房門但係點解又可以cd用埋假髮黎訓呢, {2 t, K( N4 s
第二朝咪..........