嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人會CD住黎訓?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:00 發表   : ]0 [, A8 ?# t8 h

8 H! A/ z- C  _5 ^點會心絲絲呢6 d; ]% q  U* F2 ?
係你先會心絲絲啦你諗邪野
6 o) D# T" c5 F4 s) H; u0 Z哈哈,咁人地..人如其名呀馬

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Rainie 於 2010-3-10 20:30 發表   
4 X+ V: [9 w0 ^+ G試過著住連身裙+褲襪黎訓1 Q* ]2 u( m+ M, n3 ]  D
亦都試過淨係著住條短裙訓
- J5 O2 e* P0 m' c感覺超舒服>V<
9 L+ e" f- u  p: R/ k發既夢都甜D~@3@
) _/ Y% T: F4 D6 l: c哈哈搞到我好想同妮妮一齊訓 ( i; ]4 J  r! c) {
買左新電話多po相阿~~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   : k. \" F# }, w/ ~0 Q. B5 d
心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
0 x# T1 t; Q( G3 X可愛到爆~!
6 k! h$ }- ?! r9 J( h5 @& j# C哈哈
* r" I, u$ E' k1 V! g見過"維維"之後相信都唔會再覺得可愛
% ]* @  l+ Y0 ], N! o9 q1 K" z$ X: }! n. ~& [1 y# P$ C' H  J% j

我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好

回復 1# 心儀 的帖子

尔好,
0 _4 _7 T; [9 G小妹也會的,/ m. F2 T9 F# J. h9 n: F
現在天氣冷, 更會穿絲襪上街

無人嘅時候都會着女裝瞓,有的着睡衣,有時淨係胸圍同底底。

試過一次咁大把
9 @5 |8 @: y% m, y因為屋企成日都有人係度

著過裙瞓咋

我都想...但係老婆係隔離...

經常都系穿女生衣服來訓的!!
0 M; n/ V" C8 i6 n
' `2 S) M+ ^: _, }1 U/ W2 q假髮 就沒 介於我真髮 ._.的

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-13 01:33 發表   
& ~- u$ {8 L& N1 E  {( I經常都系穿女生衣服來訓的!!
) j6 H$ W" S4 o; h6 S# d3 C% o9 g3 t" |9 K- m; Z; m
假髮 就沒 介於我真髮 ._.的
: p& z: b6 _7 G8 S3 U1 S( z偽娘會怎樣穿的呢?

我會bar set+睡裙訓

引用:
原帖由 blue173123 我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好
1 x  B. H  w# X
2 Y4 c1 |! {7 d$ l! E同感 $ Y7 l' L  @) b/ n; v" V$ q6 Y; M# @
( ~4 `/ |7 F0 f8 W
已經鎖左門好怕佢地會開門..加上我間房牆係有窗..
6 m2 G) m" p# i! t  j* G個窗可以望到廳..咁岩個廳對出有張抬..可以爬上張抬由窗望到我..唔使開門都..
$ F# R  Z0 G  e" E
( x& E; O, i3 _3 A  N1 K- y* B呵係有試過既...但訓得唔好..訓一陣好快醒番怕比屋企人知..
本sis叫奈奈姊!~

自己一個人住,所以可以晚晚都穿女裝瞓,雪紡長裙令我覺得很舒服~

我喜歡 bra 底 + 絲襪 + 絲質吊帶睡裙 (有時會著埋高跟,但腳會痛)* g6 M5 ^  E$ m
有時會化左妝黎訓

著d 一件過既訓
2010-09月25日 1 st CD...suki

試過著住性感睡衣訓,結果開心到訓唔著!

好開心!我都著裙同絲袜!
Archielui

著住訓多數都係訓唔到 6 q; V8 T% D3 M$ U- N/ ~2 l: Q# A# D
* v9 K, K8 o& J1 A
妝就唔會, 怕對Skin唔好

淨係戴bra~著one piece同黑絲6 q. x* P+ u+ X( D
戴埋假髮訓會好辛苦