嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD相片,,,,,意識

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-26 10:28 發表   : G) m0 I8 [9 U3 B% |

4 V+ T8 s4 p" S) v, [" n: @" B; W- X/ t5 H& a0 f; j
最鍾意你夠直接, 啲人要打, 你 post 條毛都打個不亦樂乎
8 K0 V- o! U( i, T& A: M
其實佢都未夠絕

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-26 10:23 發表   
3 a6 [- T" N4 b8 d我覺得樓主哩個post真係有點onX,無聊到爆頂
2 r6 e9 q6 ?+ Z: |) L又要驚又要post,咁就唔使講出黎啦- P. D) X* P' v; h0 p2 A
哩個世界真係咩人都有
) F( V/ C: q: u  s' H8 J3 J& i: U+ l
真係唔好意思啦,,我愚昧左,,,,我諗我真係有D ONX
add我MSN啦大家

試過有人話 print 左我 d 相出黎射落張紙度...

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-26 05:32 PM 發表   # W. d4 |8 ^6 b4 J# @
試過有人話 print 左我 d 相出黎射落張紙度...
. I' i- ?, g( O6 [# l# U) N, s
咁大濟...?

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-26 17:32 發表   
- r, c7 l4 x" G; F, P5 G6 O- J& g試過有人話 print 左我 d 相出黎射落張紙度...
% `. |1 @, S: R7 H) ~) R) ^' N+ g- I: V& Q: p
AMAZING.....
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-26 06:15 發表   . \  K% k' C5 ]1 N
這世界乜人都有嫁啦! 唔出奇喎! 見到婷婷個一定唔會打JJ喇!一定係會打Q婷婷喇!  
: x# R3 d4 V2 c9 e1 t我一定唔會打婷婷!

其實po得出黎就預?啦!有人禁做咪代表你勁囉!
! q+ L, o: d' `; _+ q# p5 {0 z9 @) U: i# k

好老實我肯定無人會拎你果d打飛機囉, 你太自信啦; g1 Q2 R. @9 L6 b

) Z1 j" X9 Y2 o" Q/ A: @; c呢度d勁人都未出聲

係cam度玩咪算

引用:
原帖由 7look8look 於 2010-4-28 22:10 發表   
" N$ B5 q) o3 x* E; i: ]好老實我肯定無人會拎你果d打飛機囉, 你太自信啦0 \$ C* t* t# f+ h# c! C2 ]: U/ J
' n" H* ?% }7 b) X9 }- y' m0 _
呢度d勁人都未出聲
* x8 F4 l) X4 M$ h3 b9 S

7 w8 F6 z! f7 u1 w: U我唔會話有,,,不過你連POST都唔敢發! m+ I% z. U4 {7 g$ c4 Y
你係咁威,,,你又知我唔好睇,,,,唔好睇你又買,,,賤9格- K0 W: H( \4 z: B8 V$ V& w4 x
一係你就睇過一次就係度扮哂野,,,,唔踢穿你啦,,,SEVEN頭$ q) h( y# c. r& K; O

6 _( f2 X& a& u6 H3 p[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-5-1 20:57 編輯 ]
add我MSN啦大家