嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-6-17 02:06 發表   
) Q9 ]) |5 P( N  y9 v3 ^- T我有興趣please add me [email protected]
( n: _' w6 ^  l0 k: e
+ L0 ~) ?4 M& G+ h6 O0 U6 g2 v
ADD 了
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

設備唔錯!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-17 05:06 發表   + ^) x1 D) p% O7 r( W" e
設備唔錯!
5 \  w& [! l& X
一同CD?一同睇波丫?
# V2 c( R% \. Y1 @5 c+ z8 }1 T" Q) |( e
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

很高級的設備

引用:
原帖由 powah 於 2010-6-17 23:01 發表   
4 f; c' ]; V1 F* u- N很高級的設備
# g& V0 G  c+ r$ y; \* N7 R# t

! e  P" r  I; K; Y8 T一同CD?一同睇波丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-18 23:22 發表   9 q0 @3 U1 f% }( Q  o
不如夾錢買pizza仲好啦-.-; `9 S0 f3 a# J/ [/ h
每人幾十
1 h! P# Y( d; u' ^5 h* \8 [. n. f, B( P5 Z; {. q" m/ ^* J9 T
PIZZA 冇問題!一同CD?一同打Wii丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-19 18:39 發表   3 k' {3 X3 x5 A6 W9 A
你邊區嫁?- -
+ J9 A# a7 M# P
& `% U0 t. D4 u( n4 ^* t上水!

設備很high-class唷 @@"
) o4 E2 S6 x8 I" T3 {不過你住太遠了...so sad/_\

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-20 02:23 發表     D" `3 z7 b- D
設備很high-class唷 @@"
. F& F4 @4 D7 k不過你住太遠了...so sad/_\
1 W, b6 j- i: m3 f0 B% K唔洗錢都冇人賞面!又話太遠!

我都有興趣呀哈哈!!!: T! E% h$ o* k3 ~' n) K
我星期六日好得閒架!

我都有d興趣, 不過無衫呢=[

再三致謝!

世界盃巳結束了!  
- q$ E! @9 ]2 X
' n. z8 }) t: @* a! P多謝有出席的姊妹朋友!  
2 ~" ]# }1 ^; N4 E* r
3 o: d* J7 j/ R2 p% ^1 E4 d希望小妹下次再有機會辦活動!

/ i: M. h1 F" G2 f
' _. u4 E; d3 q9 |4 T# u
再三致謝!

8 Q0 H* R& ]4 Z8 }2 h9 W) M0 o9 ~& i; n; _: P8 r- T" q0 d