嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

引用:
原帖由 楊乃武 於 2010-7-10 00:09 發表   + r! d3 ?2 w, F: G) d. W; {2 [
甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀/ [  {# ^/ D/ w! M5 L
到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......
9 N7 S% _/ w5 }" d  I我要年輕貎美既護士姐姐幫我除

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lelouchcc 於 2010-7-10 00:44 發表   
6 H* X% W) o: {& _$ O' a8 n啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~
  |% j) P/ s  q5 ]& O4 z9 X
你expect 有乜野睇?

引用:
原帖由 Joe 於 2010-7-10 01:22 發表   & O4 X* o4 V7 \' v
天氣熱啦..
! i% _; q9 b, v& t/ c小心焗住呀
6 N9 P% {2 k8 r  @; {, L
多謝關心$ g" h6 [7 _( z# T7 G/ V8 i1 i5 H
我果日都飲多好多水.....
2 `+ J) `9 U8 z& @- b6 N6 p6 \好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:09 發表   
0 \9 w: Q3 p6 R" A2 I
2 l( _3 g( E3 w! k2 b多謝關心
3 _2 X: \7 a' r我果日都飲多好多水.....
5 W; v; z: |) z0 o$ A& ]* `/ w好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....
& @, V) y6 G% l& S3 Y, j
而家d冷氣唔係得27度架咩?

引用:
原帖由 tonychan 於 2010-7-11 20:14 發表   % k3 f( J) E7 K- ~
2 R. u: I3 C- x# U$ D
而家d冷氣唔係得27度架咩?
1 I  v% ~' S3 }. ?" G我公司d 冷氣冇跟白x 政府咁...set 25/27度
9 C/ F3 e% n  b1 b) x* S2 F7 Y我個位成日都徘徊係20~21度
9 J4 ]& B# c9 ?& e有時係19度

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 22:02 發表   / g9 t9 O& E9 P: U

6 G( O0 T- p: Y/ w1 v9 a呵呵...你誤會了..& t* J) |1 z1 g  n8 o
那張相的確是女生, 但不是我呢 3 W4 h5 y/ n- l9 r, Y" ^
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了
6 e8 e) w( e! M0 ]( h9 b
+ ^/ ~, d6 ?  Y我成日以為張相係你黎架添。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:06 發表   8 f- Y: {2 d* r  S; O- J/ n

& ^* [* ^( r( N4 W. |! N/ q# C) t# ]冇呀... 我照著. p+ A$ z4 c0 I0 W
不過會搵件冇咁透bra既衫....
/ {, C) {0 c* E/ Z: q5 h. f; v' f' h6 ?! v
咁都會凸出黎架?
我最鐘意著裙著絲襪