嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿崩了!

其實兜左之後, 通常d人都唔會信晒, 只會講句:"你係講真至好..!!"(或者係我機心重啦......)
% l# Z" k' `, {1 q
  c- ]" [. c- `1 |! M之後繼續懷疑你, 你又監視佢, 佢又監視返你..+ R& m0 e5 l: K6 L4 P
咁既日子好好過咩..?
果凍好開心見到大家哦~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔好理,當無事發生  w- H) O. O  H& r. @2 n6 t
等掉淡件事6 M3 S. ]/ a& k& f
(個人經驗)

引用:
原帖由 lamlam2903 於 2011-8-31 09:03 發表   2 G& ?2 `  z1 l0 C; Z/ C
唔好理,當無事發生
; R) i( X4 G3 s+ S0 G; E等掉淡件事9 h/ k0 ], Z! _1 T0 s7 Q% h
(個人經驗)
+ ]" A7 u1 F$ A" p$ ]# U依家扮無野...逃避交談...唔識面對

扮無野,說其他話題) C) [( w7 f4 j2 a% f
播變身男女時轉台; l: ^( P: F$ z) ?; c: ~- p* c
佢唔講就唔好提,趁這機會孝順多D家人

我最怕就係依D事發生! a# X0 p7 x) V. D, C* n
因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙 " B7 n7 u! L9 [2 m: h5 k
佢依家偶然會拎番件事出黎講..."你果時搞咩呀, 著住D女仔衫"

引用:
原帖由 alexander 於 2011-9-2 06:00 發表   ! r2 ^. s( ]6 t! U0 o/ n' S
我最怕就係依D事發生, Q* b/ l: Q. M
因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙 . ~* ]1 p! _* r0 H5 i
佢依家偶然會拎番件事出黎講..."你果時搞咩呀, 著住D女仔衫"
: G# [6 N4 n" B& q$ o最好唔好提=.="一提我都唔知答乜
  o+ F; x" Q7 J依幾日我日日返到屋企即刻哩入房

引用:
原帖由 alexander 於 2011-9-2 06:00 發表   
( U5 R: w* g) g' S7 e我最怕就係依D事發生
- |; u5 v$ I; j( R/ i因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙 / i) v2 @1 ^7 n3 X
4 z1 B& f4 g" x
, X8 v$ [, @- x" a( ]+ Q, ^
咁你點答佢呀?

我老媽子也從來不會敲門就進房門 所以我一般無事會開門 有事會鎖門 cd只有在家人不在家時才會做...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-8-30 07:17 發表   ! Q8 o8 P: [! H. y- g
# r' N# g7 O5 D% d. ?
點解咁勇敢?
9 x7 k/ X0 i9 M5 i* ]& |" D0 Z

% `+ x5 I" I! r8 d其實我一點也不勇敢 / N2 V: Q! ^8 c. t
同家人相處咁耐~8 n; U6 e- V2 M1 l7 g8 z% ^
也知道家人的性格~
3 q' H/ i$ P3 {" P在加上講之前幾個月內~
. v, S- J* t( _9 ]6 M% A2 g同家人對話中一時時的加入了CD的話題~
* C- o& q+ b: k) @之後大概知道家人對CD的看法後才說~~
: l. R# V. Y' U5 b
- R* a6 H; e4 m( _6 w現在我覺得這個方法不是每個人也用上~ (因為家人超不喜歡的話......

引用:
原帖由 06813 於 2011-8-30 23:47 發表   
; F. d+ C" L! S7 c9 k其實我有方法兜,你話你參加左變身男女chokchokchok,所以要咁做訓練
0 S- x0 K' z- B* f& P0 y7 ?6 n. ^
可以既....$ J- N* |% D7 \+ B) }/ {1 q' X
8 _/ u8 E7 ]7 U) m$ i
同樣事件我試過三次law...
' i$ I5 c7 _) v" H不過依家都唔係好想再提~~~" E+ b" s) e. K) d- ~. J6 L; z, ?. d! X

- e3 k$ X6 E6 e9 p5 F[ 本帖最後由 cceilia.s 於 2011-9-4 16:38 編輯 ]

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-9-4 14:07 發表   
  ~8 k/ G0 h# o/ a* m
. F/ _7 f/ Q7 I# o- a! y( I6 q# i# ^5 c! H
咁你點答佢呀?
7 E9 F3 r- L$ g: K0 o$ L! D# [" |
; [+ |+ p' O  n. K8 ?' \" I我會叫佢唔好提番件事=.=

下次要小心D

當你大大聲話我要打飛機!好想叫雞!就寧願你著女裝 XD