嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   : G5 a6 w( U/ a6 ?% Q6 d+ ]/ `
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
  w  i) @5 F- U) f: Q3 s
那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
1 u  j* L# m% l
1 Y4 u6 F/ I2 Q4 b$ [
5 l) V4 c+ \6 [) f6 Y好多男人很貪心的
. N4 u# _6 ]( Y) C0 L  D初相識時叫吹
% E) t6 l. a$ r- k" c/ U之後不想用安全套,外射- u+ w) k0 _1 l" I8 T! f* H* |
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
8 g( |) _3 E$ W: U
' R1 ]/ p- j1 H  ^1 h2 Z1 s" M
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   
/ U5 M" ]2 c7 T" s' h8 }1 r9 H+ v/ K6 H  ^
那征服感。。真的很期待
$ B8 G3 {5 [( w; {
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
/ d1 X  `/ `9 j5 T$ h0 A5 Q* y) I9 G! c0 o
. N$ O- I' H: {/ k2 X
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
: Q1 h/ q! D$ |+ F, p% v嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   : G! Q: ~' V1 z, X6 ^  i8 _9 `1 R

8 D. ]9 E: h" M4 \2 i& X試過一次真係番唔到轉頭
! U1 b; u2 y( c% o咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表     \4 n* E! u2 F6 Y" |9 |

* d5 X2 D1 W/ d5 X0 v# H嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
: f; x% H% K/ K3 S* ]4 b! q4 P5 ?* c

?) |9 z3 D7 S% l哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   . C( Q1 P  g1 g% p7 I7 h- M
9 J, h" s. g. s8 J

1 k* H! j: T& Y& M有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
- V$ f0 V; i5 a  g' _3 z

0 x6 n+ f/ T  |/ F9 A- k吃分泌可以9 W" k& ~% }# M1 O$ c7 Z0 ?7 v" J/ C2 a
但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
. q  ^9 x0 H$ q; B3 D' f% E/ n2 p; w/ Q. \; v

6 p: \! J9 [  Z- g0 m% a5 B5 |( [吃分泌可以8 p* ~' L1 r5 B; Y
但精味太鯹,我吞不下
+ D: v3 N8 q" q" i) n

5 S# g1 A2 C* n1 H$ j那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
3 P0 _1 ?! X/ v" K; e9 f8 T9 F: ]
6 @6 d! u, e- e+ Y: G6 N8 N3 F: ^' \8 _2 b8 Z0 x7 T3 K
吃分泌可以
6 G9 G7 {# C- S- Q/ `* W0 `7 b但精味太鯹,我吞不下
: b9 P) U, Q9 y& L

, I  L; o! x4 s  t1 C我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   7 a- W- A4 t: R6 ?! n0 T
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,; h  O& D" g6 a& q
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
- _8 d% l* x' B2 F# @% ?- C  N
真的和玩具無法比
, ]' J8 u% _  u. C. G那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
+ K& K: I2 s0 j8 u4 v. l. z3 C" `: l+ ?
8 G6 [7 v! T2 t% Q8 h# B3 _
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
9 _7 C- {  Y: v0 @$ l! D

' y1 p, L' i* x( s% R我會包装自己,穿著裙子丝物,和他% S; s/ P4 X" ~( o! G( o
更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
/ D  S: Q' F4 O) _0 @3 d
8 b: B/ O) o. k& _& Z
1 ^) }3 X5 N, S! P4 w我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
  u. M  C+ D; z5 o% S$ k更會用點电動震蛋
) I- Y  T% A! i  E4 S+ I7 F9 r

" a7 v; Z9 _7 n" i3 n7 o/ j  ]好好玩 喎
1 U" f# W7 O/ Y* A (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
7 m9 V" W3 s1 g4 O  Q  i; \1 _7 ?& w* J$ A
1 p4 k4 O, s; Q1 b; P/ S6 g
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他* I! S7 F) v& Y; y) c) v
更會用點电動震蛋
( d/ b! Y5 g/ [1 Y2 u4 `! g4 {" t
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   3 Y! \% W* l- Y; p# d
3 Z5 ]% `, x& d- |1 d% u0 T5 Q
& S  g4 }: j3 W

; _! p* I1 e' d) Z0 J0 C5 bplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~  Q7 ^( M: m7 ~6 Z/ \
打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   
# s* S3 N# X* {0 |$ w' J7 I
, q8 G, e5 t& S
/ T$ g' ]! V2 A+ h好好玩 喎   G% z2 B- E4 d; u( f' u. o
(*^o^*)
% C% R2 H  {6 H* q

. r7 Q& _/ ^2 M1 E+ }震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   & U& q0 O1 f( T& \2 u6 Y
) J& j+ l/ w; r- n& ^7 q5 U/ W1 |  d- ^0 C
3 u! t4 F; [" X3 v: C
) b; c- s) S6 S  n3 |8 \( Q+ W
我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   . w. Q1 {2 A9 O9 o
; _! L0 Q2 Q$ t
1 M" G, \# S3 `2 Z/ j  d
我被插時,衣服裙是不脫
0 Y: e2 ?6 A  n1 m3 x7 z我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   * }" U' o2 x- c8 H/ G/ Z

. a0 D& Q' V4 w. F3 i3 L
0 C* B  R, A5 x3 t震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺