嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果/ Z2 f) Q; ?) [4 a, W" k
+ [4 {# ^/ a8 [% Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   
, w4 P2 ~+ g4 n% f- X返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
+ a( d: L" {: s' z2 G
- X2 s3 J/ Y% ?3 s
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!
! z  c+ [& p0 X. H* y請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
5 d) w1 d$ @5 B/ U8 f謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   0 c( [6 T/ R" Z8 C2 ~$ T
D數大會吾透肉,無咁性感!
9 W+ R8 ^6 z( m請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
  B: P; }% u1 p謝謝分享!
2 h9 d& ]# ~# C, v* J- y; j% C/ T6 w
- Z1 C* E  q0 \3 z
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?6 q# x* n8 }* F& ~2 G( Z5 s  r

4 {# H/ l+ C$ |  u[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   0 r7 ]  T: N6 j; Y: }: E) w
其實澳門有冇啲咩買絲襪
/ \+ |; {9 K' P" o, X9 g; w1 h4 N
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
5 F7 }% Z5 a- j  @0 {2 w' `; k3 Y, B5 e
) ?9 ~3 g' P5 B& V
MINISO囉 再唔係就88伴
) }. d2 W3 b% {5 i( ^- u! O8 B
% M7 J  @' N9 s" k# N
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
% c) K- W3 |# m, s( H8 C  q) E厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
5 \4 R( k7 P8 I. q" }2 j( Y: ~
8 x9 m2 @/ L) B# c, T0 Y  M6 E
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯2 E8 h1 _. S# y6 p. o0 x9 P
/ W: P6 b6 x- U. k+ t) u
夏天厚都可以,有冷氣就得
8 D" [7 W$ R/ T' `7 E2 P& _; v. I0 E: D: d( V. o" v

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   ; v1 R5 ?/ x. t. n) Q* p3 [! T
) j( q* H- z- _% @# l

5 V5 B& z( w, @+ P0 B2 q其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
6 y# C3 d- T4 \- E3 y+ \6 Q0 m* ]3 A. s
+ N2 q- T' f+ k) V1 O3 E& `夏天厚都可以,有冷氣就得
, o* z* V+ ]6 k/ E6 Y  e5 ~- ?2 b" |% {" D8 Z# N9 ]
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
7 C% [" h% Q2 h; Q
7 F2 N; O2 q4 c
$ W, k: x6 Z1 j6 r講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
9 @% ~' }9 e/ u$ b! d4 O6 F

/ F& {$ d7 N, j+ t5 P  Q望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   
3 }! i6 F) I& ]- F+ _
3 c5 C# J/ E/ L; i5 T! B9 v6 f
' C5 T! l+ L8 E+ ]1 ~望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
5 @( P# a2 C+ b
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
- V5 N. f+ f+ r/ b1 X我在八佰伴或UKtights買多.
3 B. ^/ C, G3 g6 S" q1 T/ t% c
! r4 G* y! D# W7 K8 n7 k* A
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.. ^! q5 t& W+ X7 D* X
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   6 w$ |1 L7 Q$ d$ U1 H4 q/ r4 C
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
( c' A3 y+ ^3 c0 r5 v0 s* D: _" S8 N

/ r8 U0 u9 Y* Q$ z5 P" f3 @! ~) w呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

4 y$ a5 A4 ?+ q4 v  g! _' l2 @. T8 S6 Y) P. {$ i
160D+80D
: t% n2 Q6 Z2 O' A  `8 v
% N: e) H5 \! @" M& Q[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪
# Z# h$ q& c" J. ]/ _7 `' R其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
% {$ \0 o* v& D+ o因為不會理會是什麼人買
' e+ \' [3 U4 J& L/ _; o# B9 O而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹( u# o- a9 I  t% q1 h: M9 C4 {. E
當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
) L" m" A! a& o, Y  P9 |另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,, c& @3 j' k) C. }' A) H- c0 ~
$ q2 r( M' f+ r( e8 m

最近訪問的版塊