嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   % `& N4 N6 ]- ~; S+ z

( Y" J; z# \$ `1 b* k+ u
) D! V2 g. e7 |6 |3 [我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
% Y) o" F( ?( }: R3 B3 a+ E8 {
有咁好
深兒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:19 發表   - i' v8 a$ F2 J1 C2 Q
$ V# e6 Y# e' S) s
8 t. Q- E; z) v5 B
M巾要夠厚才壓得住: B4 h' f0 {! H4 P) L2 T  @
但外觀會似著左尿片隆起唔好睇
, P) b$ \0 ]9 B其實如果淨係自己玩過癮下
" s9 F" s' v- }  |- F3 N8 Z就咁著女低咪好lor
9 L; g" L# u# p! _, u* n  b% A5 C. ?8 |0 s& p, O% ]: m0 k% A
我係因為要影相出帖! a) J+ G) A& L0 Y9 x
出街又會著短裙
! b9 U  t0 U6 L6 g% A4 e有機會走光才要鑽研收好jj
/ U8 k/ Z8 B$ j$ \$ _. t9 Q
8 l0 J( E/ s$ d9 _& i都想好睇少少架嗎
2 ]: N& C/ l/ A1 ^0 M) M7 s' E' T8 [+ f: f4 A
女低係米合身合身就可以定係要細少少呢?
$ W) S: C" |( E0 D5 S5 L4 L" [( ^7 M1 F8 F) x8 q
同埋質地使唔使緊身D定係舒服就得?
2 m$ G; S+ I# E7 Q4 T4 s; |8 r& K1 \' ^; w/ b
再謝

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 20:05 發表   
' _  `0 }+ ~9 e8 E' J- ?0 k+ M  g' Y7 [, K

$ a3 S' x2 V# |* r1 |, s7 }; u至緊要自己舒股
7 ^6 H/ r" Q* C$ m# Q电動jj 我亦有玩⋯⋯
( D6 U# {5 k' ?  u6 Q$ j) Z! B  b8 m& w) j
電動唔細難收埋,同埋用既時候有聲會比家人發覺

回復 13# joey221 的帖子

冇得後悔,實在太喜歡著女裝

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-23 17:25 發表   
7 U; ~% P  M2 E/ r! ?7 u6 W) v, i冇得後悔,實在太喜歡著女裝
: k( e7 \$ b7 Y% ]( G  T3 `* ^; e4 b
! x" f7 x; \3 Y0 @9 }/ q3 [我亦是# }6 f" z" u+ w2 |! @, w
太喜歡穿上女裝
2 Y% }: W* K( ?2 b) e滿是把jj 向後屈! U  x3 F; S& y& z+ d
像女生三角位

回復 17# kinkyb 的帖子

有脹卜卜的感覺。

我都希望去廁所係要去廁格屙尿,之後抹返乾先著under

這種感覺, 令人感覺到實在, 好幸福...............

26/5 Lady's Day

第二次收J返工,呢次都係男底,不過加左護墊 有護墊感覺實在D,不過而家先知護墊係橢圓型而唔係好似M巾既樣 ; A1 N+ v# t; ^* Y3 ?+ M

" I! i- e3 Q$ r: h6 b' S- j+ O1 A6 ]! P
不過男底始終有D唔隠陣,食完晏開始覺得蛋蛋跌落黎,見uniqlo有減價底賣,今晚去入貨順便買埋條塑身褲
1 s5 |3 v1 H0 I- D0 P; s( Q
* B* _/ a, ~2 P; s% k想問一下uniqlo D底係唔係鬆身架,計臀圍應該大碼不過唸緊買中碼唔知會唔會緊得滞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

喜歡著女裝底底

31/5 女褲褲

因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下
! w6 m% a$ u! L1 i6 q0 |: d
* k! n" v$ L4 D' }# M1 O女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執
7 ?. d8 Y8 f. U6 G: {" c
" z, L/ a) i4 @1 j) X最大變化係下晝去廁所既時候弟弟唔再有反應,可以輕鬆收返入褲褲度,全日收 j 感覺真係滿足好多 & a- e  X# F2 l2 _7 H

+ U7 u0 i0 s/ N  u( F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-31 23:39 發表   . n$ D- V' b: t1 ~) M1 |
因為今個星期四同家人出去食飯,今日就著新褲褲開心下 6 F' K6 X2 l# O! [6 p

( y0 N% z8 C& {5 {4 i2 ]女底最大分別係貼好多,加上買細一個碼,唔似男底去到食妟就鬆到壓唔住,不過呢條都係棉質,去到下晝都鬆左少少,要不時去廁所執一執
) _7 h6 t5 s% u1 w( u
6 d8 U0 [8 X" k, y: p& G- m最大變 ...
" |% Y3 _( D2 W( N0 d" D9 }

' M# S' v% N0 r# @" {* J7 j$ H, v* _( l& A0 N. d# y
有待改善

回復 29# kinkyb 的帖子

呢條底底感覺好漲

引用:
原帖由 cythina 於 2022-5-31 23:54 發表   
' a- n( A! i* i! r- B5 q
/ U5 Z" I9 v/ w  E/ V* u
( T$ q8 `( ~0 [; Y$ Q" U; a: H  S: ~5 @9 `
有待改善
- ~6 V7 F8 j" |; z& j% k- Z  L

8 U, C' G/ W; Q覺得質料有彈性同下跨位窄既褲褲都好難收得好,下星期試埋另一條之後再買平腳褲褲試下

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-6-1 10:54 發表   5 j* D% d7 F, ]- S6 L
呢條底底感覺好漲
8 \( e4 n2 {8 l6 g
" e: Y6 X9 W/ ?7 L* ^我又肥,褲褲又買細一個碼