嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同大陸通關後對香港CD有咩影響

回復 20# mieo31meo 的帖子

依家大部份銀行職員都唔著了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-3-28 22:08 發表   
$ u0 v2 \( U: _0 d# Z! k" G( }! V. L3 o% i7 m* [- G& W7 f
, @2 i+ \8 B) X+ Z$ F4 T
3 T& K6 W* m8 S; F8 s* s' S3 L2 }
問題係點解港女認為絲襪高踭鞋老土唔肯著啊?
0 m# _: ?; O0 o; ~6 i
因為唔方便唔舒服囉
0 h: B$ j8 C7 ]. S$ u你地的幻想係人地的日常, 對呢d服飾既見解自然唔同

肉絲著得好睇:優雅
9 ~& D0 C8 U8 x( z+ i8 i& A, Z1 W  z) K" c3 B2 O. U
肉絲著得唔好睇:老土
* A+ X4 D, N  U7 ^* y) ^' n: x
4 k' g: `* n: q$ M8 R肉絲著得極唔好睇:義肢

回復 23# 1677 的帖子

1 b1 ?0 |5 O% Z( }倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
0 C* q2 J/ R3 u7 D: A是絲襪的問題還是人的問題

回復 24# BE078251 的帖子

係人問題啦
" M/ }/ g3 U3 h9 }: _隻腳粗到格硬著 咪會好似義肢

引用:
原帖由 BE078251 於 2023-4-4 16:33 發表   
* C9 F& _( W. ^( w; l% }, B! R. ^5 ^ 7 r* x5 Z9 s( B! u- N, U2 Z2 U* S
倒是沒有見過穿絲襪穿的像義肢的
8 X5 g6 h1 `: M+ Z是絲襪的問題還是人的問題
* c6 p2 [! M; e% C0 B) ^0 Z
: O$ `! o! A% L, n9 i; s. m, s
都仲有主觀因素
3 u& T2 j1 H1 }2 \" T6 J以前有個gf
/ o4 e0 R6 s0 h. M* t  }3 s佢打死都唔肯著絲襪
2 d8 n% m* _  W% t4 a4 Y話著咗對腳似義肢
) b. f1 \+ {) {3 }& g/ Y8 P咁佢皮膚的確係好白滑
9 D& T' {" B0 m' o; n& r. d但係我想摸的係絲腿啊,唔該!3 t6 z: i9 d( v9 e/ i0 Q4 X

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-4-9 15:53 發表   
9 N! R' X0 F$ {7 d! q' l5 y2 E( o: q

1 c* o, l/ o( a6 G% |+ E" ~都仲有主觀因素' V  l( l) }7 J  r8 l
以前有個gf: j9 b: O2 Q. K7 q0 g7 F1 _
佢打死都唔肯著絲襪
8 \% t9 Q0 e, w% u9 a7 ~話著咗對腳似義肢2 d- R: Z9 q  \; f
咁佢皮膚的確係好白滑: U: L4 F" o6 Q& i
但係我想摸的係絲腿啊,唔該!
( w- r6 V8 j% A- I
4 z: [2 p3 @" q4 V0 a$ c1 F
我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份

引用:
原帖由 wky 於 2023-4-10 14:08 發表   " p6 w" [' K; ^5 c0 }6 b: k

: O: U( k; X5 s& Z2 T; G7 O! C3 t我老婆都係唔肯著絲襪,所以我著埋佢嗰份
/ k+ v" S6 p2 I; k3 C) z0 U
& H! h1 r# Y) D  h  g) j佢俾你著真幸福
1 e* M; ^8 N# {7 M5 p! b% Q/ o好羨慕啊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-28 06:45 發表   5 m+ l* r# V) n

% o8 I  I, Z/ w4 X) O
4 J+ W8 Z( S. w6 f  {! }我国的女生,9 Y4 o9 D9 k0 P' ~. O
比香港女生多穿丝
8 o  y4 ~* k, v: u* R3 \! }. Z
" R: V' d. B9 s7 B但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d/ X4 \, L, I; E, q' L( ~/ S2 t5 H
$ e: p4 Y, L' e& o$ A

引用:
原帖由 ffstocking 於 2023-6-23 20:40 發表   5 s5 @1 w! B* j# V+ s& t7 ]7 ~

) e  |8 ^: e# y0 Y7 a
, e8 S' \* S! e" }3 q5 y1 z# ?但係多數著平價絲,十幾廿蚊,最恐怖係著三個骨個d
3 L, q2 N0 L, h
( W& e8 k! q( U8 \1 Z9 U以前的確係咁
) H$ m4 q- M0 N' ]3 R& r! }但疫情過後
1 T8 ]9 U! n7 w: ?8 V頭幾個月來港著絲的後生女: O, w9 e5 w4 g9 L: d. U6 E
有薄黑絲/薄閃絲
$ n9 x( O( s3 Z& N. D. y" a' d7 x一般都著得幾好睇
1 Q+ k6 e8 q- [; K" U8 x( d暫時未出現三個骨

最近訪問的版塊