嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   1 P8 O0 }; B( c1 f( @; Z
9 y9 t2 |+ K. k6 @  G: }; G) u
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
4 R# K& ^& v- ^0 n3 O( }& |( Y% l# x5 q$ U# O
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   ; B! Q( d8 D/ X+ C

$ _# \: F0 }2 T; ^
$ ^6 L$ V# C% I" L9 U7 n  H$ }1 O膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
" ^% w& y  H7 ?' a; ~
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
4 A; C) P7 n- a( g不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   & U% j  ]- C3 y0 D4 k
6 }0 `* a' T& Q4 E  O" c
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
. e* R+ z' [3 U: Y  w' m/ f不過至少我著得落女仔碼
1 |0 U/ i( c0 @' |

$ m% U2 k, r; s5 y% W對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
+ K" y% `% R% l0 F! c, x$ ]7 e. F
- u) ~, D- _1 w. G9 B3 a+ t6 f% P$ V* X& `! B8 ~
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
  a9 w; o. @6 _/ ~6 s" D3 H; a但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   3 r5 G  {; s' C. O. Z. I

7 j% G  d( R# W. \但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
' D1 {4 q) D7 @8 w( b
/ T; |. w1 Q" i& v1 B$ t後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,( P, h# F; N8 C8 d+ d! @) Y
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   ; O" x# s6 b% ?
9 u- T9 [9 g8 e6 R* g- O
. |3 y$ I) }2 Q6 _& U) r2 n
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
+ V1 i$ k* F) H8 N1 c不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
% T/ }' Q  C: u8 g3 S" k+ \
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
3 E( }0 P) M- e9 `0 ]8 L6 A" z# B8 p* Y' d
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
0 M% b- ^$ k" K5 |0 V
9 s# _9 U1 ?# P: R8 t* I' m+ u凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。* n% G& S" X2 }
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
3 Z% _" y( V# |5 N" O# H4 Q/ i6 O  s
4 z) J( H! H, W# S. s( M: f
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
3 G4 U% g$ p# I6 _6 m一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
" z5 d7 g) ]5 D# w
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   3 b9 k3 }9 F# u

" u9 ^4 }2 v$ X0 S- l! o) n# M' r那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
& W! D8 q5 A6 Z9 H
, ]6 w4 a0 q$ T) K
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   1 d" {4 V) ^! K. ~

, n  c: l1 @$ ~' l
0 d& t) r* g: ^' w7 \還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
6 m0 H% d/ t; U+ g
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   
1 I. g" |4 Z$ d0 Q3 l
& B0 V# a$ H- T  o: Y  D; Q應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
, L. W6 K* v# Y$ G
# h/ z: t- V3 d" C' I: Q對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   ; y6 n# s; q: x( h* M
6 ~' w9 z4 e5 D3 q. k1 D6 e; j
' L+ ^4 [8 V' {7 ]3 b6 l
對啊,所以不會這樣吧
# j' `, f; f" n7 u! d
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   : d  a5 E  v7 Y2 ?
, G5 |# V3 w$ f( e6 e" L0 k
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
: j& H, m. n) f" Z/ c4 v" j* R  ^- b/ e+ N
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
+ S5 W; Y7 N2 L1 S# n3 a6 G$ G
& v9 K- |4 m, b3 n" O8 j  q4 O: S+ r7 s0 r5 w
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
! |6 x: n& E8 i* P所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   : {+ L5 X( m7 O( S

8 X6 }) r2 R" Q# \7 P/ a所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
  V) a! ~7 `4 N- t# _" N+ X% r

( _( s: g3 r/ T! d可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
3 N3 ?4 d: W# y不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   
4 q. t' G8 z2 M  ]
* e4 ?! E4 v2 }1 f& z# l
5 t. F! v9 [  w( d可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
, W: W! n( j; C( i/ M0 @1 N+ m不過要落少許軟滑了啦。
! o8 O: r1 ^; y( O. o' l屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   % [% Q* [# ~! L
, ?! Z4 X# X& F* S% N9 h
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
& N4 }( o; x9 x( @% r0 [% H3 R' e# Y: p) H4 E& f: f: X
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
4 z2 ^2 c- a1 d& k. g1 s然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。, W0 z9 U* t* T, U5 s, B. H

' o8 A- t3 z5 e" D; s兩面不同感覺的啦,+ Y4 g/ ~: ^4 t$ `  N7 Q, s
裡面有紋,外面比較啜。
) |, f# u; t$ K& C# Z9 W9 v. H不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   
& h$ t6 N; ^* D. I8 p
9 ]0 E6 \( u4 s- `% D# M4 R( G0 j) C) b
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
* g9 l$ k2 I& B然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
& ?& X. \! P! T4 B; t8 |7 v& R% R
! e, \2 ?+ i- g  s) o& [6 c# M) h兩面不同感覺的啦,
! r  v5 U) b8 W) l6 ]9 ?0 t裡面有紋,外面比較啜。; l/ e4 ~: J0 A/ W
不過一定要落潤滑啦。
, g8 W( y- M+ A! V: J3 m! ?2 I
潤滑劑會唔會漏出嚟?
# q+ I2 u0 M5 o! _5 P其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
  [( Z5 c3 L4 b  |9 [- R+ x  m2 ^  c. Z. o, c/ a
潤滑劑會唔會漏出嚟?
5 g# t& t. I1 M其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
/ |  \& M: S- Q& @- N* K$ D; t: N- H+ l$ r4 `/ N
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。9 e6 b" E' C8 p  Z
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
' b7 K% ?( Q) T$ x6 Y5 p# H% n. m* q5 i& E/ A% S

4 K9 A* I7 d6 |. Q0 o不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
9 a9 D1 L  K9 O7 L9 x# d如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
0 E. G% p6 g+ ]ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?

最近訪問的版塊