嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女同事的絲襪

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 02:56 發表   
: W# y0 M: B4 \& J* ~$ @* o2 Z7 Ye....交換之嘛,咁都要$$ ? 唔好咁孤寒啦
7 Z* ?7 z) W4 u& G0 F) R
好呀,哈哈 ~no see pm?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 102# 心絲絲 的帖子

嘩,原來咁多 PM

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:14 發表   ! q/ O1 A" l7 |; o6 D: @
嘩,原來咁多 PM
1 q5 e7 w4 k2 ?% s5 @$ d  m  z0 A% o妳絲事繁忙 ,,wait u~

回復 104# 心絲絲 的帖子

吾好意思呀,你想........??

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:30 發表   - C$ o9 X# S7 K" k: {
吾好意思呀,你想........??
: m/ I  d+ ~& U! omsn fd,,可以嗎?

我個 acc 仲未開到呀 e+ ,仲整緊

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-24 03:37 發表   9 T1 Z4 H. |; Q2 u, a: D
我個 acc 仲未開到呀 e+ ,仲整緊
& l  r% V! d* A7 {( s) y
...咁我pm我msn比妳先,好少識到愛絲襪既女仔ah~

回復 108# 心絲絲 的帖子

哦∼冇問題

回復 108# 心絲絲 的帖子

收到了,開通後 call 你吧∼

..總有一天啩~.~

當然喇∼哈哈

thanksss~goodnight~.~

我試過拎女同學個D黎著...

回復 114# iloveevanna 的帖子

又會俾你拎到?點拎架?

有一次學校有camp 搞 那天比較熱 個女同學著左對黑色襪褲同熱褲 之後佢除左...
/ E) Q8 ]7 z1 t% J( R7 |" `: N- f  t& V% {, D* T! N5 |
之後我襯佢地去哂活動  ,之後拎黎著左....

引用:
原帖由 iloveevanna 於 2010-2-25 14:52 發表   : O+ s/ T% o/ d5 P- o
有一次學校有camp 搞 那天比較熱 個女同學著左對黑色襪褲同熱褲 之後佢除左...
) V; t5 v) m$ l9 @- g* B) D' q& f8 q4 u3 g5 a$ {
之後我襯佢地去哂活動  ,之後拎黎著左....
, Y7 u& q; w& y/ D# e好香味呀一定

回復 116# iloveevanna 的帖子

OIC∼最緊要唔好著到人地的襪形變晒SIZE咁囉,我覺得著住鬆身的絲襪好冇安全感咁架。

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-2-26 02:11 發表   
# K6 {2 k2 p/ Q8 E, L/ ^! U- k% KOIC∼最緊要唔好著到人地的襪形變晒SIZE咁囉,我覺得著住鬆身的絲襪好冇安全感咁架。
5 F$ A6 a+ {8 \' F: ]著住鬆身的絲襪好冇安全感咁...超同感呀

所以我好少買少彈性的絲襪

佢個D係襪褲 free size的 所以不怕變形~~~haha