嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!# f' y0 X% p( _

2 b9 _% g; ]# w另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   + a8 X9 ~: A8 R
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!5 O# \4 @# f% B& }/ x1 c
- q5 a: o6 t& z1 r) l
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
$ i8 P. L! r* h$ y
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
$ t1 f) {  M; w" H但化妝最大問題係眼眉
  u3 C9 _4 s7 m假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
, s. I7 [  ?4 [; {7 {/ X要修眉就要cut眉毛
$ U7 ?0 u1 q: ?, |* T個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
% B, n5 F5 P9 q4 m如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉' ?  t3 r$ f  C7 W
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 s* W9 a1 ^/ c1 O8 Y  T; B
我都學緊化妝,,,,,,,9 `  U( z: V$ T% C0 u+ i) |6 G
但化妝最大問題係眼眉
# x" C7 w2 F& I" Z# T. d: B! I; S假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
7 ^  t" p4 H  M' O- S要修眉就要cut眉毛; B/ m; y  o0 A; m9 A* H
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢5 O" n% C( g3 Y3 ^3 d9 a1 [+ ?
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉& x7 L  ]( {/ U' O& n: e
點答呢
  k0 M2 @- ?$ {
頭髮長左厚左都要修啦
9 M# y2 ]/ X/ Q4 F8 U/ l$ h鬚長左都要剃啦0 @5 W3 f2 g, n, l* F7 t8 z5 |
何況眉毛
9 k# G/ Z8 ?2 }5 D& Q/ t' B( Q; D$ z大把人修眉啦' }( E  j/ k' f
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
; _, q6 L3 G; g3 }& N' g; f我都學緊化妝,,,,,,,
3 L: d4 b; F/ K& A但化妝最大問題係眼眉: V! I2 k4 Q$ I$ C8 R% K" ^: f+ ~
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
4 v4 J, l5 w" t要修眉就要cut眉毛
1 s) p. b; D- k' W: `( y# W, |個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
0 c0 _$ B9 ?4 O; r如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉# H* h& t! A. ]
點答呢
cut眉毛唔想人知. C/ l% {" }  l# b  \* @6 w: ^) v
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   + O5 i$ p& S5 `! f0 N- v* j: w
cut眉毛唔想人知
. d7 t" y" E4 x3 b" h8 I$ B最好每日少少咁CUT
3 v" }8 h9 [$ ]( \; x仲要記得要小心d2 @; A# P  C5 w* ~7 c( x9 z
好似我咁一下重手左唔見左忽
1 H- D9 Z4 w, ^想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   ! p! Q4 x0 X6 [! _% G; a6 F
% f4 x! u% y5 _) Q7 E- x1 {
終於有人講野似返人話了
$ U1 {5 f) Y, U; }8 ]5 A
2 j" ^# B  A6 B8 w. o7 u
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma ' F0 v  F2 a  R) ]+ s% L# U
咁強勁??
2 B; O  B  j. f& `) I不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!8 U' j' Y' Q2 @3 t) B
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
" d3 I% t$ z5 u$ l! L
  W+ l) y% |. W& Z5 J( l跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ( d6 S& l8 f1 V2 U* J& N$ v/ \9 X
唔知點解* }- ?! I3 i3 e
我一望到個title" H0 v) l; F9 X2 v1 s
即刻諗起樓主
( H' w: Q8 O( x: V
心儀大叔