嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

有人會用校服、制服自瀆嗎??

我特別喜歡買校服白上衣打飛機!!
+ S7 I. Q+ N2 }. S1 b最後射在上面!!" q# a! O  T  e
有人會這樣嗎??
9 O' K1 z% Q8 f+ W可以分享更舒服的用法嘛!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# shatun100 的帖子

射在白衫上,怎樣洗?我比較喜歡穿上裙子來!

回復 2# cxyx 的帖子

馬上洗啊!!
8 Y3 m. B) b/ Q但是要洗乾淨~~不然會泛黃!!

我以前學生的時候會這樣幻想,但現在長大後就不會這麼想了~

回復 4# judy 的帖子

希望我以後能夠戒掉!
0 d, T- l, H7 j" |) b8 u% n

我都係鍾意打落胸圍底褲上.

回復 3# shatun100 的帖子

你一個人住,那兒可以弄乾?

回復 7# cxyx 的帖子

對我是一個人住!!可以直接曬!!

我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
. K" Q5 C' s; T' Z4 L: G% W8 }我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
; v7 `0 Y  q/ v! y
會有人跟你這樣做嗎?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-10 19:31 發表   
' A. V2 g( N7 K9 T( [; I2 Y' A6 r% Y% E  R& ~
會有人跟你這樣做嗎?
8 C$ I" n4 H4 X$ P% q5 d) P
( o% n% T' V2 ]; l: |; r  g' i會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服

我喜歡射在裙子上!# m+ C- N* `6 Y9 Q0 U  ~. D
感覺真的很棒!

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 20:46 發表   9 |6 j( ^: r: {- u/ j; `

3 c" E0 z5 N5 a
' Y: _5 {6 ]- c1 K* w會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服
. k6 x; @. ]6 A) O+ o
8 F. D/ \' {& f6 m2 y+ W
正呀, 玩左咩衫?

咩原因你想戒? - o  J: T9 I* O- O) f# q
9 q9 |- h3 k. U. q/ l* z8 e
引用:
原帖由 shatun100 於 2012-8-10 14:47 發表     ?& f  V1 M5 k0 ?1 L
希望我以後能夠戒掉!* u% ]$ g* T0 b0 Q

回復 14# yy326 的帖子

越買越多啊!!感覺都快藏不住了!!
* p' J/ |( b/ o/ c* j$ p3 d清洗也很麻煩><

我中意著住絲襪打

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
6 x. \& @' s9 z" F我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
. j7 t! [1 d7 s; S9 l: }5 H2 o" d: {8 h7 u. x/ W
依個幾好玩咁喎!

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
# m7 l8 ~4 g, B. ]! n" y/ y' c; \2 b4 e: ?! L
" ^+ v2 b. R9 ^% S1 e# t
依個幾好玩咁喎!
; [6 _, X! r7 K" ~5 B" y' L
0 c3 D; b, o6 h3 @6 }: U/ L一起玩啊~ 射曬係佢度~

白上衣是指?4 \$ r; q0 K3 h/ F% V
即不是連身校裙?
1 ~/ y9 Y4 F9 K5 Q$ L. s! t, ]我都係射上去的1 d0 v( g7 m4 f3 v4 L* P2 E0 ~
咩校服都射的/ P( D; R! f6 w7 g6 [2 q. h% b
個人係唔洗的..由佢,最多咪換個件- b# \3 T4 c3 o9 C0 `* f
我地可以談談

我都鐘意著校服,最鐘意著PE衫~
% I( V! V1 j$ N' J5 j仲想比人對住打飛機,跟住射到成身都係~3 u7 p: i3 I& m0 ~  U2 t; ]
可以做個朋友,分享下嗎?