嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

有人會用校服、制服自瀆嗎??

我特別喜歡買校服白上衣打飛機!!  H* ?! i* ~" |) C& N% ~
最後射在上面!!3 q$ U# b* s: M% Q% j; a4 n
有人會這樣嗎??: j3 p# z0 ]4 I2 b
可以分享更舒服的用法嘛!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# shatun100 的帖子

射在白衫上,怎樣洗?我比較喜歡穿上裙子來!

回復 2# cxyx 的帖子

馬上洗啊!!
3 g  w1 L. r- f% B( k' b但是要洗乾淨~~不然會泛黃!!

我以前學生的時候會這樣幻想,但現在長大後就不會這麼想了~

回復 4# judy 的帖子

希望我以後能夠戒掉!( X1 k) l0 M0 E: J0 o

我都係鍾意打落胸圍底褲上.

回復 3# shatun100 的帖子

你一個人住,那兒可以弄乾?

回復 7# cxyx 的帖子

對我是一個人住!!可以直接曬!!

我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   7 P* V5 q' e- b9 @
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
% `" d% Z6 T; [1 x' x; y會有人跟你這樣做嗎?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-10 19:31 發表   ; b2 G/ l7 W7 F, v0 u* P% \5 D) _
2 m# I2 {) _. N9 G( g
會有人跟你這樣做嗎?
7 ]. s1 l' E/ J
2 q5 O; W2 Z: n" W% p會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服

我喜歡射在裙子上!4 S9 W+ u  _' C( G5 c: [% j" v2 r
感覺真的很棒!

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 20:46 發表   
# ?3 R6 I) R& }$ }1 J+ H. v% i& g3 s) r( Z: [5 M
8 h9 U6 i; ^: i& R, ?: z* C- w
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服
1 Y. b/ d; ~8 R. S
3 s# f* u8 t# [" ^& P
正呀, 玩左咩衫?

咩原因你想戒?
) V8 A' S& P2 Y5 l3 ?/ F* z/ |0 t- G1 g& H
引用:
原帖由 shatun100 於 2012-8-10 14:47 發表   
; q6 x: ?+ ~. z, Z& k希望我以後能夠戒掉!( ~5 D" n. }- n+ i

回復 14# yy326 的帖子

越買越多啊!!感覺都快藏不住了!!
( a" M" o  D! c5 F- ~1 ?清洗也很麻煩><

我中意著住絲襪打

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   
1 }1 N7 O, R  D9 w, R, X我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
9 s% `$ q7 `5 h, `+ r& E+ G4 G; L9 M4 {

: l7 d/ Z" E$ u4 k- |4 S依個幾好玩咁喎!

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   ) T) o* [6 }+ s0 q
; e6 T+ n* J3 B+ P! D

9 V, k- H# M* U5 ?+ P8 D依個幾好玩咁喎!
* j! M: L4 {2 ?: ]0 h1 D- U% e# E; D, w% ~' f
一起玩啊~ 射曬係佢度~

白上衣是指?
2 u' U  ^) @, V: q即不是連身校裙?
) l, `% j6 B$ U我都係射上去的
8 d" a, \+ X! M咩校服都射的' O2 n$ X0 D1 |
個人係唔洗的..由佢,最多咪換個件- O  E! t6 j0 s4 q6 I9 _
我地可以談談

我都鐘意著校服,最鐘意著PE衫~
4 x* B& m; s3 I$ c" E仲想比人對住打飛機,跟住射到成身都係~: E( i; [) Q  Z; U$ c" g
可以做個朋友,分享下嗎?