嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

有人會用校服、制服自瀆嗎??

我特別喜歡買校服白上衣打飛機!!6 |4 i, f: w$ C- z! t/ l
最後射在上面!!$ o1 J6 C9 d6 g0 G! l' A* V% A0 U
有人會這樣嗎??
$ `8 J% R7 B) h% b) Z1 R: f4 P可以分享更舒服的用法嘛!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# shatun100 的帖子

射在白衫上,怎樣洗?我比較喜歡穿上裙子來!

回復 2# cxyx 的帖子

馬上洗啊!!( M! _2 ]0 @" y4 E+ e9 |
但是要洗乾淨~~不然會泛黃!!

我以前學生的時候會這樣幻想,但現在長大後就不會這麼想了~

回復 4# judy 的帖子

希望我以後能夠戒掉!
' {) h( D! i; w5 ^7 l, ]4 h

我都係鍾意打落胸圍底褲上.

回復 3# shatun100 的帖子

你一個人住,那兒可以弄乾?

回復 7# cxyx 的帖子

對我是一個人住!!可以直接曬!!

我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   6 r& X' ?) i4 ^0 ^6 m* t8 [
$ d; Q1 M# n% K' z2 W' [1 }會有人跟你這樣做嗎?

引用:
原帖由 jacjac 於 2012-8-10 19:31 發表   2 n) s" g- t9 U7 K1 z6 z2 B
! w; ]! }, O! H; y8 j: N) l0 l9 c
會有人跟你這樣做嗎?
0 L, k% i8 [1 i% N% T
2 {' n5 f. I) A. c" y+ \
會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服

我喜歡射在裙子上!
: ?$ _9 j' _4 u8 p- y+ U5 z6 c感覺真的很棒!

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 20:46 發表   # s+ O& ]( p& _% a6 |
4 I1 c6 c4 O: B+ @

/ f9 b5 ]/ l5 p8 M$ L9 N2 k4 Z+ _8 D6 A會的,七月尾先試左一次,但果次唔係校服
' Q7 g  [4 g7 j1 t4 v( H
! g& h+ D' e- e& h0 I正呀, 玩左咩衫?

咩原因你想戒? # o8 Z6 d4 n/ Q% R: f
9 D1 n* ?  |- k/ N
引用:
原帖由 shatun100 於 2012-8-10 14:47 發表   , ~- b/ R5 X+ z$ c- I% |
希望我以後能夠戒掉!
! o6 S  k5 F6 F( z2 n& Q

回復 14# yy326 的帖子

越買越多啊!!感覺都快藏不住了!!+ _' v) J8 p7 K4 u3 ^
清洗也很麻煩><

我中意著住絲襪打

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   * S' R6 A( |9 U* }* u7 r7 ^! z" p
, R' y; D; E7 P* Q1 W6 `

) W  f9 L8 x3 u% w- r+ P依個幾好玩咁喎!

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
" B0 Q/ Z8 H4 N6 A" U& Y, v2 {, @
6 @) |8 ?5 Z3 V; J9 }
依個幾好玩咁喎!
& m8 H' P8 v: p  K6 m+ A! a5 o5 E* x. E0 j% u3 F% \
一起玩啊~ 射曬係佢度~

白上衣是指?, {0 f( R1 `4 ]
即不是連身校裙?, k! ?; n- J; i/ f) {$ F
我都係射上去的
3 l! S% d, P# S) @% q3 ~咩校服都射的$ {: ~2 w8 i% i) A, C3 _2 z& ]; q
個人係唔洗的..由佢,最多咪換個件  S7 ?3 ~( L0 [& m5 c$ d
我地可以談談

我都鐘意著校服,最鐘意著PE衫~
) r4 b1 F& k4 H: T2 `6 R8 P1 [# Y仲想比人對住打飛機,跟住射到成身都係~3 ^- [  a9 d4 E# E; j7 ^/ F8 a
可以做個朋友,分享下嗎?