嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網的支付寶

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-18 20:11 發表 3 C% v! f/ R5 t+ w5 V

% G2 J2 D1 G7 w7 u, m嘩...你地一定買好多好野啦( A: `  o; e/ A1 _  h, b* H% U( M
我只係金....下個月會冇埋添
. Y" s5 O+ F& P/ x
, x, x- F( }" L& N$ n) {; _+ G無埋都唔緊要架,再買多D野就會有架喇

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-18 20:51 發表
; q7 x3 F5 I$ g3 T' w3 U) [, Y' ^

' \! P: z4 H: ?! Y+ y無埋都唔緊要架,再買多D野就會有架喇
: H4 @; ?  Z3 v遲下先啦& h" h" g4 P1 q; {) |/ s# u* R9 C
最多咪買絲襪同埋corset...

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-11 00:08 發表
- U/ Q5 F$ R+ A
: ~/ a1 ?* u7 \* e% e不過就要留意,! m( y3 g$ h  j  m
由於佢包裝比較精簡...我有一對就出現新貨有穿洞...$ `) y# F& s- h6 {& ]8 V% e( `7 a
一著就走線...好彩既係, 佢走係上半部(加厚果part))... 應該唔會影响下半部 (見人果part)0 H6 A) F$ t7 z+ z5 R3 Q$ y

! [# _' i) F* f# l不過佢d 質地真係好舒服, 又唔怕焗身...
, w5 J3 z" N0 K1 B( I4 b- M! u: ?/ c我 ...
  |' S: \' _% Y  S' H" n
我有興趣想買一件白色不開檔既連身絲襪[有套JJ果隻]/ u0 S( S2 N" t& x5 U  o$ I5 ?
如果你地同埋幾個買家一起 叫埋我  

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2009-5-15 02:34 發表
) V/ F7 ^: O4 U  a' Z% q  O1 Q3 P! D8 W9 k- \- J: T% B' w- z
我有興趣想買一件白色不開檔既連身絲襪[有套JJ果隻]
' C" ]1 C) ~: r9 o% \4 V: p4 m如果你地同埋幾個買家一起 叫埋我  
# j$ V/ a' `" P1 ^7 `
抱歉, 我想我暫時也不會購物, 因上次跟以前買的, 還有很多
1 r6 L1 a) l8 e7 r1 m  |7 y起碼要等到用剩時至需要買
2 }, P  r" v2 L" H! r或許你開post 問人有冇興趣啦

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-15 19:03 發表 ( b& u4 V: {. `7 O( h2 h

& e1 ^/ `9 e7 c4 |抱歉, 我想我暫時也不會購物, 因上次跟以前買的, 還有很多
4 T4 ?/ |1 m. C" Y起碼要等到用剩時至需要買
* G1 t0 s* g3 i& x或許你開post 問人有冇興趣啦
& i& d$ j. z- s" y=========================================================; h7 s! r+ @" y( _5 z& A

! V. L, D5 L- }* {$ c+ U8 J我都暫時唔會買野住呀
. a$ d& a8 x4 p  t: r# \因為都未上去入錢
* g! `+ B" ^3 w7 u+ B淘寶個ACC比我駛得七七八八

最近訪問的版塊