嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?9 d' i8 h2 c7 f3 R; X+ i; d2 V
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
" Z7 x" M+ |; c7 A- L我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
$ {( a# v0 p% z: O# w& \4 @Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰4 |. P4 \4 [, D7 o& M0 |
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
, s7 b4 g( E8 m以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
3 ]5 u$ U+ P; X8 D+ N' }cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
) ~4 t7 F$ d0 ]7 Y6 _以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
' m: b3 t! s; e9 e; j* G* G$ O

9 G4 @; I. s6 _' d# P, e! e我完全5得law
5 s5 M" h7 s( I2 x想著女裝已經硬哂
* R" \, k0 `8 v  l# W" J著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   - R! V. P* |2 i
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
! U) D7 G$ p5 Q! B/ T
- l9 B) m/ Z4 o9 C" r7 L
肛門?( S# `: }! z1 P% g- j4 o' t$ S( [
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
  ~0 D7 v' R: Y* V" K, R: Ycd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...  y$ q, r4 b5 i) q6 o8 T- Q
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
' e4 b' \( \" J# Q0 Q; j4 C
# d, Q0 ]2 d0 i( b6 I$ d* b呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   1 v+ b2 x1 {% Y3 L  {6 p

& p' D, T' N; `. `& C" O
0 f- F' z$ Q- g  m4 h9 G# q6 f我完全5得law
. T, i; C% G0 x4 m5 {想著女裝已經硬哂5 S6 P' S6 k, X$ K, |2 U
著咗已經濕埋
7 F0 v" F( r5 r3 w: n
6 ]% T- Z2 v9 \7 [% |* Y
我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
0 M/ d& v0 t! W  r% k& r; O  f! {1 U

6 t! }5 r& B. n  U我完全5得law* u! ^4 K6 P2 A+ E
想著女裝已經硬哂" r- O- S1 C( g0 ~% K9 t9 Q+ k& y9 A
著咗已經濕埋
* L8 e- t% Q9 F8 k
我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
8 ?' M% T$ X; D9 ]8 G  ?. D我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
* p- F! l& B+ u( |
9 t" B( b+ |, u& q: o' Q黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
9 Q! n. e3 l. |$ v$ r5 [: _! S2 Y7 D, g( o. S: N4 Z" D

/ c# Q1 h& r) C; _0 H% b8 Z黏實左取唔到出來點算 ????
0 s3 h+ y+ M# c, n4 a: L6 v; a一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
( ]0 h8 W) R# ~/ x4 M, G. Q3 @我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
0 a/ ~) ]' q" k1 v9 ]
7 E" e0 M* `5 s# L- _# N
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   6 a8 z9 n2 o) V. k7 X

8 R- K+ @$ N( P  W6 `9 n- m; `* N' N& Q/ L% b
我同你一樣!!!!!!
% ?* `1 w5 t; H4 G+ ^8 w
, Q  X: n& d9 R9 o3 lCd出街要打夠兩次先可以# ]. T, P$ y3 d' k: `
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
/ t: a3 L8 b6 T3 u0 b( D& N- [% |9 p+ h& ~: }
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
1 q/ n: x, j+ m% D5 q" Z6 m% R
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   % \; O3 c' u) V7 F9 Y4 J
我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
; I( _% ]; K4 {* a# U
2 R" W8 [' _! O2 K, {+ C3 a絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
* r2 z$ d6 ~' g3 S8 j6 X我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
  U, P& K) S, o& k  C- k

6 U  b3 Y( \! l3 J3 _唔係好明,可否講清楚D?8 ?1 ]  L, ?5 Q  E7 _
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
2 c3 ~+ w1 g$ R1 g/ j/ f我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
0 U& ~( m: u& J- t5 g8 z好激wo, we chat我:jockeyub