嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

( U; a0 _6 @8 c6 f  H; v7 Q係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
. r% h$ E& t& f/ [3 ^' P; ~  u) E我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
3 D! ~& @: N* h: U% C5 SCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
8 O+ `2 s3 ~! ]$ \: \  T: I8 b+ ?直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
( h0 s, r2 j" L6 i以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
; X8 K" m" V3 R$ Wcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...4 \' f( ~% W" V- Z- r
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
! X. B: w6 D) [6 Z4 O" t

1 ^3 i1 v8 l" X: |: l1 {4 F) {我完全5得law
* \" X4 M5 F8 U) J想著女裝已經硬哂0 w# [3 s3 M2 w/ t7 b6 v( D! i; ~
著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
7 C3 J4 @# B8 m! l6 }/ A我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
/ q7 j. l# c! q- E/ v7 s; R* [2 {
肛門?9 e" }0 S( S" l0 k
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   ) l' y) Y0 O' |" Z5 l9 J5 c
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...7 @5 {' G" q* a% A' u& _# H
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
5 S# L8 x' C" x+ j

( p4 N' t. {+ O4 k  k* g  X呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
/ ]/ s- T% |( g* Q$ V0 W; b# ^9 r1 I& c6 ^2 M
8 N) t* P; q6 Q: m( _: n# g
我完全5得law  D: S; f- f3 z* y' |
想著女裝已經硬哂& U$ |2 z8 i8 s# |
著咗已經濕埋
$ k% D' U5 c6 _' j: C$ g8 u( g  `7 c9 E, m- G
我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
, X! `: T5 }+ P3 j0 H3 f* Q' T; }8 m* n1 T

P# _- @, R! \8 g. A9 I我完全5得law* }8 G- r9 s+ ]  {6 y  s: \6 b* ?
想著女裝已經硬哂% H0 Z/ |% a7 B% \
著咗已經濕埋
! S+ G  w: ~: ?+ A- [8 k我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
2 q* V0 r; J9 a5 [2 T4 O我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
8 e0 O# V% ], B
6 }( w( P: c6 G9 l黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   ' y6 a8 F& U" s4 W
4 c7 {4 E* {) g  I$ @: y
$ {- q) Y0 k7 D) n
黏實左取唔到出來點算 ????
$ x# M, |* O6 O9 y" f& l一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
4 S2 x+ D, A9 Q$ l! \6 U2 l我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
7 u* |* @4 i' Y0 E: X& G  p6 y" G
* V! X: {, s2 u甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
: g" C' Z* ?. n# x- l. D, t: @3 c7 N7 |8 q, Q; S4 n* C! v

. Y, W- F" \+ }我同你一樣!!!!!!
' X! J) s' E  P5 b$ B; X  w; J) {0 X% f% _1 X
Cd出街要打夠兩次先可以
) Y* k2 D" F' _如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   3 E1 v5 }5 K) {/ W% {9 l
* D7 @9 U5 {1 n: y; }2 J
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
: o( l( e$ i# b5 }3 P
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
3 M* E2 C6 l/ G0 U1 q- [8 d我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
% o$ O! J* g: h6 [

X5 d* g4 K/ K, U3 v絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   2 J- k2 `$ u. b4 s5 ?6 \+ V' \' o
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
! a: m& J) a4 r* L$ H  \- k/ {( w
, L& v- ?+ R! z3 I  _+ X唔係好明,可否講清楚D?3 M% b  C: G3 Z( _, o" E  `
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
4 j8 k$ N9 ~  Z! {6 o1 W我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
# f. K3 C  D2 b
好激wo, we chat我:jockeyub