嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

9 @) [: j# h) f; R, G0 E" S係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?+ U8 ?; K0 _3 \. O' q3 w
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
4 Y' S2 Y5 b% G: B! fCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
6 `0 q; O8 T) Q( ~直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
& V5 i- Z; D3 P( Q2 ?+ v以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
+ p4 G$ ]& x5 [$ A9 a; Rcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題.... I  H2 g( k0 C1 V+ m: E4 x+ G
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
$ Z+ I! F' g- X5 G  S. i
" m8 o8 M4 ?  s4 j9 s4 `& v- H我完全5得law
; p+ t1 q6 X% v: w% Z; _; X想著女裝已經硬哂
6 p  Y  v1 ?* a0 W' v3 ]著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
9 \0 U/ }- S6 I' M我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
- P7 Z+ e% s; e0 J8 K

8 B9 P9 |6 }& x  Y* d肛門?
& {" w3 A. m( `; `8 F好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   * a, L6 d% V5 A  d$ x& d5 G
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
) L, h$ g, R7 S" b9 m以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
8 I. V7 b8 {/ |1 i' Z3 A
2 x7 X$ K) `6 j
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
8 A& `& V- O9 M7 c
3 S5 H' i, N* \( x. Z) z5 [+ B5 ^& ?* |, {( p7 E4 v2 i4 v2 k$ ]
我完全5得law
! {  \# _' d1 a( H+ P想著女裝已經硬哂6 J) b# R, S. O3 {1 Z) B
著咗已經濕埋
8 \4 {7 ?. y/ D

4 Q+ ^- A5 N$ L- n我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
; _3 M& X/ t, w
  F. N0 ?6 w/ y6 A' u& ^- H& ^, D8 T% N
我完全5得law
. i; }9 n  l$ x5 K7 A) W想著女裝已經硬哂
: O/ B7 [1 F3 |' l著咗已經濕埋
3 y8 h9 O1 E+ d/ U7 H8 h  ^我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
+ b6 f* O9 V1 }% c: c/ D我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
+ `& x# p( g+ m! f; h6 V* G4 ~  J0 u6 a3 t3 P) G3 i
黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
0 m# l/ M8 P( l7 Z  }! q8 Q
5 \% A: \* }2 i5 S( _
# [& Y$ [0 N. }5 x, Q黏實左取唔到出來點算 ????
6 l5 X7 X" V4 c/ o, I4 K4 N. J
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
8 u3 S7 D: k  i# S3 T我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
# @* t; ]/ G  I) N
. f' T% f) X! y7 s5 Y1 `甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
( G4 u; g/ z' G1 D
0 E3 ^/ M! s* J  k; Q
+ t3 N  S( t; |. c4 x' k我同你一樣!!!!!!
4 a$ h# {3 l& h. P. s* R

' {$ k2 W/ t3 N" @Cd出街要打夠兩次先可以3 G1 O6 o9 b8 t2 u8 C) w  q
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
! Y( |1 K5 r, Y4 P$ w5 E% E; c5 R7 i% G
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
1 F4 Z8 P, `/ n會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   $ X5 p3 T$ K+ V. R
我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
' b9 @; s: B: {. n0 h- A) ^/ M( p$ L  T/ ?- Q8 s
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   ; \" S7 Y$ p1 c9 k. g  d$ d
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
& d+ t! R8 B+ k

1 e6 u4 L9 l6 S/ N3 b( z) @) H4 y( s唔係好明,可否講清楚D?! F6 r$ _: p: J/ L- Q- ?; L" E" Z
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
" U) |$ M  J. c* b我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
* `: S" y: {: ^! A好激wo, we chat我:jockeyub