嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

) s/ ]8 f/ g! a5 P係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
, F8 j( X. P' M7 {我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。' V" a& l; y/ T6 ]
Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
8 u: h9 k% P2 t: B1 S, S3 V( u直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
# m& }% N" ^; _3 D  `" q9 E8 U以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
7 _$ _5 m% r& d& n+ q6 b7 @, Fcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
6 Z# }6 G& Z' T以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
) n( U% y9 [! ^1 {1 G& \3 n* h* p9 S% t; @& d. y% ?
我完全5得law
& Y- O" E1 i. @+ `! h3 `想著女裝已經硬哂
3 L( Y; I9 P5 R4 I7 B/ L! L# T( R著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
6 h. W% g  Z- G! ]  M我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
) d. ?$ J, F$ A1 ~/ D
# [0 [/ S* `* E6 D, P
肛門?
* Y( U! O' w9 ?' p# x/ h) q好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
+ L* g& V' ^" d! wcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...) R" Q' v* }- o9 y! g
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
* D3 O' D. \  @$ v- H
; e5 J  \8 E, l; w" ~% r3 A. l呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   : H& {* I2 |# J" @) U0 y' e0 u: G- y

+ P9 v2 l# K8 E! V! V5 g  O4 P& O0 r
我完全5得law6 T" h, r+ k  x0 C) ~% Q
想著女裝已經硬哂
: w/ z3 e0 N, k著咗已經濕埋
9 |2 R4 E& S$ T2 Z* V5 o
5 J7 V# m; I5 u) l我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   ; g$ q" H9 M  b4 E& }1 c

0 J* a8 f& ^' J9 z9 S. O* W* d0 {4 W
4 B: Y" Z& L! m/ {* ?; b我完全5得law( d: W, i9 x  C- V5 ]- Z
想著女裝已經硬哂% L2 [3 O. G$ p* U
著咗已經濕埋
, e& v! t# |) ]  `. }- G0 m我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   5 y1 T: M2 R2 q" c9 W  }$ h
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
" m0 ~* Z( q! Q: q4 b" l6 d
7 o; e) }5 M& x0 s: c
黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   3 E: P4 T; `' r5 A/ ]' I. u

/ J  e# d; p8 g$ i1 X$ b6 j7 C0 [2 k- G* z0 Y9 E5 M
黏實左取唔到出來點算 ????
6 T0 \- o* q( D1 z! k3 U6 L9 f
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
& z  u7 q  J6 G2 @4 l2 t; N$ @: h$ U7 n我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
2 |; d4 Z% F5 L$ y+ M" U$ f4 t, Q0 [9 |& R$ N) l$ C
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
# B  C: @7 L4 o! C/ i3 B
2 b0 Q# B1 t$ M- U& J! H7 t7 a9 S! W* L4 {9 B! p! H
我同你一樣!!!!!!
: _/ h- G2 q  A1 r5 R
! x% D' i  N9 g1 B" q- e& |" f" `
Cd出街要打夠兩次先可以
0 T# O: ]2 V& z4 s2 O4 a如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   ; R; H( H; _. m5 u6 n; I9 E

, x. s& }8 c8 n2 X一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
( t% {" f* B9 S
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
0 k! Q; o- {) e我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
6 O7 v5 K6 O* f+ W: R0 h; V2 p2 M. Y# b' [, W
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表     ^6 n2 v- \4 e4 g
$ ~) J  |0 C1 O7 K( Z* A

- X* {, h; f. O3 [0 w唔係好明,可否講清楚D?' c2 c: Z0 A1 o3 E9 _5 ]
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   + m" [+ W) ~  o$ s' h
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
& W8 g+ P, H  q; f3 J/ _好激wo, we chat我:jockeyub